Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след домакинското поражение с

...
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след домакинското поражение с
Коментари Харесай

Дерменджиев каза защо Левски загуби от Лудогорец, поиска повече смелост

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев разгласи след домакинското проваляне с 0:2 от Лудогорец, че почитателите имат право да мечтаят за купа, само че не желае да останат излъгани, тъй като сините би трябвало да вървят последователно към върха. Специалистът изясни аргументите за днешната загуба и разкри, че играчите му е трябвало да подходят с повече храброст.

“Не започнахме добре. В първите 20 минути допуснахме много неточности. Приехме Лудогорец в нашата половина. След първия гол нарушихме играта си. Паулиньо и Кабрал трябваше да намерят правилните позиции, с цел да бъдат в комплект с тима.

Имаше много отговорност върху играчите, че би трябвало да бият непременно. Това ги обремени душевен. Благодарни сме на почитателите, които поддържаха тима, само че това е огромна отговорност. Смятам, че играчите могат да понесат душевен такава отговорност.

Не съм сюрпризиран от Лудогорец и тяхната преса. Дори при не по този начин добра игра имахме 3 положителни обстановки, които в случай че бяха отиграни вярно, щеше да е друго. Но футболът е игра на голове.

В подобен мач би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да се промени резултата. Имаше застрашаване на съперника, само че нямахме успеваемост.

Бавно се ориентирахме и по тази причина се получиха тези неточности. Сезонът не свършва. Има още доста мачове. Винаги съм споделил, че Левски би трябвало да се усъвършенства и ние ще създадем това нещо.

Лудогорец не ме изненада, само че ние трябваше да тръгнем по-смело.

Разбира се, че почитателите имат право да мечтаят за купа. Още един път им благодаря. Не желая те да останат излъгани, че те ни поддържат, само че ние не играем. Постепенно Левски ще израства. Всички рационални хора виждат защо става въпрос. Важно е Левски да върви по верния път”, сподели Дерменджиев след срещата. Първа лига 25 кръг, неделя 10 март  Левски 0:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР