Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата

...
Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Топузаков: Видяхме, че и с 10 души можем да запазим суха мрежа

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде мнението си след успеха на своя отбор над Септември (София). “Сините ” се постановиха с 2:0, а треньорът остана удовлетворен от представянето на своите футболисти, които играха съвсем цяло второ полувреме с човек по-малко.
 Бразилско шоу на “Герена ”! Сектор бранш “Б ” “запали ” стадиона в чест на Гунди Бразилско шоу на “Герена ”! Сектор бранш “Б ” “запали ” стадиона в чест на Гунди
“Тактически играхме доста добре и в двете етапи. Можехме и по-рано да успокоим мача. Ситуацията след това и в кръга на шегата видяхме, че можем и с 10 души да запазим суха мрежа. Победата беше значима, удовлетворен съм от всички, които се раздадоха.

Във футбола всяка една обстановка може да преобърне мача. Нормално е да има терзание, че останахме с човек по-малко, само че откакто реагирахме и с тактическа сграда, и със смени, се справихме добре и не допуснахме някакви рискове пред нашата врата.
17  Левски - Септември (София)
За мен Левски наподобява доста добре, надалеч съм от мисълта да поправям нещо доста. Спрямо съперника дефинираме тактиката и чакам себераздаване до дъно. Момчетата да пазят името си на терена, както своето, по този начин и не Левски, с цел да може това да от изгода за тях и за тима. За да може Левски като клуб да върви нагоре.

В такива мачове всичко друго с изключение на победа щеше да бъде неуспех, всичко друго не беше задоволително от нашата аудитория. Постарахме се от позиция на мотивацията и упоритостта момчетата да се показват на равнище.

Всеки футболист липсва, още повече Анди Краев и Кръстев. Сега се отваря късмет на хората, които би трябвало да ги заместват, да покажат, че заслужават своето място и да оказват помощ, с цел да можем колективът да върви нагоре.
 Левски губи двама от главните си футболисти за дуела с Локо (Пловдив) Левски губи двама от главните си футболисти за дуела с Локо (Пловдив)
Сметки не си вършим, само че колкото е допустимо, повече точки ще се опитаме да спечелим. Вече какво ще ни отреди класирането, предстоят и плейофи, а там съвсем всеки тим ще желае точки. В края на сезона каквото си заслужим, като точки, там ще се намираме в класирането ”, съобщи Топузаков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР