Наставникът на Левски Димитър Ангелов говори след поражението от Ямбол

...
Наставникът на Левски Димитър Ангелов говори след поражението от Ямбол
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Известно е колко трудно се играе в зала Диана

Наставникът на Левски Димитър Ангелов приказва след провалянето от Ямбол с 86:69 в дуел от 21-вия кръг на НБЛ. Легендата на ямболския баскетбол означи какъв брой мъчно се играе в зала “Диана ”.
 Ямбол наказа неприятно Левски Ямбол наказа неприятно Левски
„ Изиграхме много неприятен мач, само че не би трябвало да обезценяваме труда и представянето на Ямбол, които са във напредък и играят доста добре. Имаха няколко много положителни мача. Ние сме в серия от тежки мачове. Нямаме опция да си възстановим играчите и сме с лимитирана ротация. Не успяхме да влезем добре в мача, дадохме им самочувствие и разумно загубихме. Известно е и какъв брой мъчно се играе в зала „ Диана ” пред ямболската аудитория. Предстоящият мач с Шумен за нас се явява наложителен, тъй че се надявам да се възстановим и да победим ”, сподели Ангелов.

„ Със сигурност не започнахме задоволително нападателно в отбрана. Не бих споделил, че имаше подценяване от наша страна, по-скоро не бяхме изцяло мобилизирани. Ямбол изигра много добър мач, с добър % от пукотевица и може би това способства за разликата в резултата. Предстои ни значим мач с Шумен, който ще е и последният за нас във второто завъртане. Надявам се там да вземем успеха ”, добави Николай Михайлов, който приключи с 11 точки и 5 битки.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР