Наставникът на Левски – Елин Топузаков бе категоричен, че той

...
Наставникът на Левски – Елин Топузаков бе категоричен, че той
Коментари Харесай

Топузаков: Взехме си поуки от загубата от Локо Пд

Наставникът на Левски – Елин Топузаков бе безапелационен, че той и грачите му са си взели нужните поучения след провалянето от Локомотив Пловдив в мача сред двата отбора от постоянния сезон.

„ Сините ” гостуват на „ смърфовете ” още веднъж на „ Лаута ” в мач от плейофната фаза на efbet Лига.

„ Трябва да осъществяваме ситуациите си, които сътворяваме. Да бъдем невъзмутими и по-точни в завършващия удар. Става уязвимост да пропущаме с лекост. Нормално е в края на сезона да натежат санкции. Всеки един, който има шанса да попадне в състава при отсъстващи футболисти, би трябвало да оказва помощ на тима, да даде най-хубавото от себе си, с цел да се поздравим с триумф ", показа Топузаков на постоянния си бирфинг преди мач на отбора.

" Вярвам на всички играчи в съблекалнята на Левски. На всеки, на който му пристигна шанса, ще би трябвало да се възползва на всяка степен. Това е тест за всеки, който желае да се потвърди. И в последна сметка, желаеме да изглеждаме постоянни в отбрана. Няма тим в света, който да не позволява голове. Все в миналото щяхме да допуснем и да загубим точки, това е част от футбола. Все още всичко зависи от нас и е значимо да играем добре в отбрана, с цел да трупаме точки ", сподели още той.

" Играчите имат куража, изключително в последните тренировки. Играчите упражняват със спортна злобна, хъс и предпочитание. Надявам се да сме непримирими и да се борим с чисто футболни причини, с цел да реализираме задачата, която е Европа ".

" Ще избегна тематиката със съдийството. Това не го споделих инцидентно, просто видях и предходния мач в Пловдив, не желая да споделям наклонност, а по скоро лек предумисъл тъкмо там, където ни е слабото място. Ние сме си отговорни, само че съдийския фактор не ни повлия, с цел да си вкараме ситуациите и да печелим точки ".

" Със сигурност сме анализирали и си взехме поучения след загубата от Локо Пд, с цел да се представим по-добре. Малко по-силни думи, само че в случай че не го създадем значи сме простаци. Взели сме си поуките и анализите. Няма възмездие и реванш във футбола. Залогът е същия, само че по в края на сезона се надявам на упоритостта и мотивацията на тима ", приключи Елин Топузаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР