Наставникът на Интер Антонио Конте не очаква Реал Мадрид и

...
Наставникът на Интер Антонио Конте не очаква Реал Мадрид и
Коментари Харесай

Конте: Договорка между Реал М и Гладбах? Това е ШЛ, а не състезание в бар

Наставникът на Интер Антонио Конте не чака Реал Мадрид и Борусия (Мьонхенгладбах) да се спогодят за реми в утрешния дуел между тях в Шампионската лига. Ако " нерадзурите " победят Шахтьор (Донецк) по същото време, равенството в другия мач ще класира напред както " лос бланкос ", по този начин и " жребчетата ".

" Ситуацията в средата на терена не е най-хубавата. Ще създадем оценки и ще се опитам да взема най-хубавите решения. Артуро Видал няма да ми бъде разполагаем. Да рискуваме с него значи да увеличим интервала му на възобновяване, а не можем да си позволим това. Без него обаче спечелихме в Германия и още веднъж ще играем като огромен тим.

| PRESS CONFERENCE

The thoughts of Antonio Conte and on the eve of in the
— Inter (@Inter_en)
Договорка сред Реал Мадрид и Борусия (Мьонхенгладбах)? Реалността на обстоятелствата демонстрира, че би трябвало да спечелим против отличен тим, макар изчезналите играчи. Ако е допустимо, би трябвало да сме още по-развълнувани. Помня по какъв начин преди седмица бяхме мъртъвци, а в този момент, виждайки светлина в края на тунела, би трябвало да мислим единствено за победа. За другия мач не се тормозя. Говорим си за Шампионската лига и огромни клубове, а не за съревнование в бар. Във футбола, на това равнище, всеки играе за победа. Следваме избран път, желаеме да се подобрим и несъмнено има метод и място това да бъде направено.

Миналият ни мач с Шахтьор (0:0) беше огромна борба. Те са доста добър отбор с доста доър треньор. Разполагат с техника и скорост, не е елементарно да се изправиш против тях. Това е третият ни дуел в къс интервал от време. Искаме да се представим добре и нямаме различен избор. От друга страна, тях ги устройват два от вероятните три резултата. Искаме да се опитаме да спечелим по всеки вероятен метод. Днешната подготовка ще бъде значима, ще направя оценки, които несъмнено ще са решаващи. Има значими неналичия в халфовата линия, само че в това време компликациите би трябвало да ни издигнат и да ни принудят да преодолеем това затруднение ", съобщи Конте на конференцията си преди мача.
Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Интер 22:00предстои  Шахтьор (Донецк)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР