Наставникът на Хебър Владимир Манчев заяви, че неговият отбор не

...
Наставникът на Хебър Владимир Манчев заяви, че неговият отбор не
Коментари Харесай

Манчев: Трудно ни е да поддържаме едно ниво през целия мач

Наставникът на Хебър Владимир Манчев съобщи, че неговият тим не е почнал дуела против Берое по най-хубавия метод, само че все пак е удовлетворен от реакцията на футболистите. Пазарджиклии приключиха наедно 1:1 със старозагорци в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. 

" Започнахме мача не както чакахме. Допуснахме някои грешки и ни хванаха на контраофанзива. Не знам на какво се дължи това. Може би на липса на централизация. След това съм удовлетворен от темпото и от метода, по който реагирахме и се върнахме в мача. 
 Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии Хебър и Берое не се победиха в здрав мач, Киров остава без триумф отпред на заралии
През втората част задачата ни беше да наситим средата на терена и мисля, че се получи значително. За страдание не успяхме да развием контраатаките по най-хубавия метод и по тази причина точката е една. Досега допускахме един гол да ни разколебае и по-късно да не можем да намерим своята игра. Доста са нещата, които се опитваме да променяме в тима. 
22  Хебър - Берое
Доволен съм, че играчите имат предпочитание и, значително, се пробват да вършат това, което упражняваме през седмицата. И двамата ни вратари са доста положителни и разчитаме на тях. В идващия мач ще създадем всичко допустимо да спечелим, както аз чакам от моите играчи. 
22  Хебър - Берое
Малко ни е мъчно да поддържаме едно равнище на игра през целия мач, към това ще се стремим в оставащите мачове докрая. Днес започнаха строителните действия на стадиона, не мога да кажа какъв брой време ще продължат ", разкри Манчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР