Наставникът на е категоричен, че утрешното дерби с е само

...
Наставникът на е категоричен, че утрешното дерби с е само
Коментари Харесай

Конте: Дербито с Милан е първото от безкрайните важни мачове през сезона

Наставникът на е безапелационен, че утрешното дерби с е единствено първият от многото значими мачове на тима, които му предстоят до края на сезона. Той също акцентира натоварената стратегия на “нерадзурите” през идващите месеци и прикани за обединяване по време на обстановката с пандемията, поради която на следващия ден ще отсъстват шестима негови играчи.

“Опитваме се да се оправим добре във всички мачове. Всяка една победа е със стойност три точки. Дербито носи по-големи компликации. Изправяме се против мощен Милан, който се оправя добре след последните месеци на предишния сезон. Това е следващият мощен тим като, само че желаеме да продължим своя път. Ние сме единствено първоначално. Важните мачове са безкрайни от в този момент до края на сезона. Винаги чакам израстване, изключително във връзка с отговорността. Важен аспект е да създадем нова стъпка. Ако можех да предпочитам, щях да предпочета още един ден за подготовка. Знаем, че би трябвало да почитаме и интернационалните календари, и ще се приспособяваме.

Ще се подготвим за това през днешния ден, няма различен метод. Ще дадем най-хубавото от себе си, без да пожелаваме прекомерно доста от играчите, които преди малко се върнаха. има мускулна отмалялост. Днес ще създадем преценка по време на тренировките и ще внимаваме, защото ще изиграем седем мача за три седмици. Ако е разполагаем, това ще бъде, тъй като ще ни е дал гаранции, като е поел отговорност. В противоположен случай, избирам да изчакам идващия мач, само че нищо не изключвам. Всички би трябвало да си сътрудничим и да бъдем самодейни, приемайки сегашната обстановка с ковид. Спортът като цяло и страната я одобряват. Нуждаем се от самообладание и подготвеност, преминахме през много сложен интервал. Много съжалявах, че бързо забравихме за него. Изглежда, че идва нова комплицирана фаза, тъй че ни би трябвало обединяване, с цел да се надигнем пред нея по допустимо най-хубавия метод и да продължим напред. Да спрем би било пагубно. Няма смисъл да се жалваме от отсъстващи хора или по тази причина кой е най-пострадалият.
| LIVE

Coach Antonio Conte's press conference on the eve of the: let's listen to it together
— Inter (@Inter_en) Имам по-малко проблеми спрямо други интервали във връзка с вариантите, с които разполагам. Утре ще бъде първият мач от седем през три-четири дни. Мислим си и за Шампионската лига, тъй че ще са нужни ротации. Спокоен съм, на следващия ден може би ще стартираме с трима халфове, а в сряда с други, а по-късно и в събота. Всички ще вземат присъединяване, работя добре с всички, стига да има наличност, което ще е основно през този сезон. Важното е да излезем на терена и незабавно да има влияние. Не знам дали играе доста или малко. За мен той си играе задоволително, до момента в който се почита и тима. Мога да върша неточности, само че съм удовлетворен от това, с което Кристиан способства към колектива. Мисля, че той също е удовлетворен. Ще има място както за него, по този начин и за всички останали. Ще бъде дълъг и уморителен сезон”, съобщи Конте на конференцията си преди мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР