Наставникът на даде мнението си след поражението от с 0:1

...
Наставникът на даде мнението си след поражението от с 0:1
Коментари Харесай

Илиан: Казват ни да живуркаме! За съдията можем да говорим с дни, има ли смисъл от българския футбол?!

Наставникът на даде мнението си след провалянето от с 0:1 на " Тича ". Бившият национал попита дали има смисъл от българския футбол. Той изрази претенциите си към съдията Георги Костадинов за две неотсъдени дузпи в интерес на " моряците ".

" Ние искахме да стане мач, а не да има лежане, търкаляне. Първото полувреме влязохме на тяхното, проспахме го това полувреме. Със сигурност тази загуба не я заслужавахме. Искахме трета домакинска победа, търсихме я. Етър ни сътвори минимум работа в отбрана, само че си бранеха гола.

Ако Курьор не беше пропуснал, можехме да обърнем мача, само че за злощастие се случи, това което видяхте. Не може да разчитаме обаче единствено на един състезател, това е ясно. Жалко, че се подведохме първото полувреме по тяхната игра. Имаха си те тактика и си я реализираха. Имахме много флангови офанзиви, те дублираха бековете си, ние искахме остри центрирания на този терен. Не заслужавахме да паднем, само че във футбола няма правдивост от време на време.

За този арбитър можем да приказваме с дни. Не дава дузпа, повеждат ни в идната офанзива. В края още една дузпа. Ще пуснем тъжба, несъмнено, само че ние и против съдията от мача с дадохме тъжба, наказаха го за четири мача, само че точките ни ги няма. Не ни даде дузпа тогава, даде на ЦСКА 1948.

Казват ни да живуркаме, това е. Да стоим долу, доста постоянно се замисляме дали има смисъл от българския футбол. Какво е това? Вече сме в четвърта урна, можем да отидем и по-назад ", сподели Илиан Илиев. efbet Лига 15 кръг, петък 4 декември  Черно море 0:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР