Наставникът на Черно море изрази впечатленията си след успеха с

...
Наставникът на Черно море изрази впечатленията си след успеха с
Коментари Харесай

Илиев: Радвам се, че Локомотив отново играе на своя стадион

Наставникът на Черно море изрази усещанията си след триумфа с 1:0 на неговия отбор против състава на Локомотив София в мач от кръга в efbet Лига.

„ В първия кръг постоянно има неизвестности – за новите играчи, за противника. Може би имахме повече обстановки, само че и Локомотив се бориха от самото начало. Пак споделям, имахме повече положения, само че когато не вкарваш рискуваш и да загубиш. Представихме се добре обаче. Дори и новите играха добре, макар че евентуално нямаха концепция какво може да предложи шампионата ни “.

„ Виктор обича да се включва напред. Локомотив играха с петима и освен това състояние нищо не може да се случи без придвижване без топка. Така се случи и с Виктор, за който никой не внимаваше и по този начин падна голът. Имахме и няколко обстановки преди този момент. Създадохме доста, за жал вкарахме единствено един път “.

„ Получих жълт картон тъй като беше даден фаул, който не съществуваше. От него можеше да ни вкарат, по тази причина се ядосах. Нямам срещу да има млади и остарели съдии. Има можещи и неможещи. Не желая да се изхвърлям. Искаме да трупаме точки, с цел да забележим къде сме към средата на ноември “.

„ Радвам, че се върнахме на този стадион. Локомотив е обичаен клуб за българския футбол и се веселя, че играят на своя стадион в efbet Лига “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР