Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за
Коментари Харесай

Илиев: Показахме характер, но нека не почваме така друг път

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите си за представянето им в мача с Локомотив Пловдив и успеха с 3:1. Той изрази искания единствено за метода, по който те влязоха в дуела и позволиха рано противникът да им поведе и им се наложи да вършат цялостен поврат.

"Доволни сме от трите точки, което беше значимо в първите мачове. Доста напрежение имаше в играчите, много нервни влязохме, което за мен е учудващо Винаги съм предпочитал на старта на сезона да играем на открито, тъй като напрежението е по-малко. "

"В момента, в който се поуспокоихме преодоляхме пресата на противника. След 25-та минута почнахме да вършим това, което би трябвало да вършим при тяхната скица, можехме да им вкараме и повече голове. Занапред не би трябвало да влизаме по този начин в мачовете, тъй като може да ни коства и загуба ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT и посочи характера на играчите си.

"Но да наваксаш закъснение от 0:1 против противен тим като Локомотив, приказва за характера на тима. Не мога да си обясня за какво влязохме по този начин, само че позволява се такова нещо. А и влезе ранен гол Затова споделям, че е по-важно да не позволяваме повече по този начин да влизаме в мачовете. "

"Важното е, че ги обърнахме, схемата на противника е много сложна за нас. Второто полувреме, когато се завъртаха фланговете, се видяха слабостите на тази скица на съперника. Вторият гол ни успокои и правехме това, което ние искахме ", съобщи Илиев и разяснява завръщането на "Тича " на Георги Илиев с екипа на Локомотив Пловдив, откакто халфът напусна варненци след края на сезона.

"За Жоро Илиев няма какво да приказвам. Самият факт, че на тези години играеше, предходната година записа голов връх в кариерата си, това значи, че прави съвършена работа в тренировките. Мисля, че беше посрещнат добре, не може всички да мислят еднообразно. През първите шест месеца му предложих контракт, в този момент отново му предложихме, само че той е експерт. "

"Хората пристигнаха на стадиона, знаеха, че ще има някакво, не мога да кажа разделяне, само че съм доста удовлетворен от тях. Почнахме не доста добре, само че хората бяха с самообладание и видяха, че имаме предпочитание за триумфа и това държание от публиката ни оказа помощ за успеха ", съобщи Илиев и най-после разяснява селекцията.

"Търсим централен бранител, имахме бюрократичен проблем, което не приказва добре за нас. Затова гръцкият централен бранител не игра, само че влезе Стефан Станчев и се оправи. Затова търсим централен бранител, най-много двама играчи търсим, само че пък и групата ни към този момент е малко огромна. По-добре да не бързаш, тъй като правиш неточности ", съобщи треньорът, след което приказва и за идния мач с ЦСКА.

"Моментът щеше да е подобаващ да се срещнем с ЦСКА, само че в случай че не беше равният им с Етър. Ще имат мач през седмицата, няма да са идеално свежи, само че знаете какво е да играеш с един гранд в дома му и какъв брой рядко той позволява две следващи неточности на собствен терен. Но ние ще упражняваме през седмицата и ще се опитаме да вземем нещо от този мач ", показа Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР