Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар обяви, че футболистите му

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар обяви, че футболистите му
Коментари Харесай

Балтазар: Дори не успяхме да изравним, което е разочароващо, но няма да се оправдавам

Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар разгласи, че футболистите му не би трябвало да позволяват груби неточности, в случай че желаят да печелят мачове и точки. Треньорът на “канарчетата ” стори това след провалянето с 1:2 от Септември.
 Септември излъга Ботев в забавен мач с три гола Септември излъга Ботев в забавен мач с три гола
“Септември стартира по-добре. Работят добре по фланговете и трябваше да сме добре готови. Не се получи. Тактически трябваше да се пренастройваме. Допуснахме гол от ъглов удар и трябваше да реагираме. Успяхме да го създадем, стигнахе до попадение. През второто полувреме контролирахме събитията, държахме топката, само че допуснахме груба неточност и ни вкараха гол. Това е недопустимо. Трябва да се концентрираме към идващия мач. Днес не се получи, тъй като пропуснахме нашите положения. Дори не успяхме да изравним, което е разочароващо.

Неделев разполага с неповторими качества. Няма никакво подозрение. Но към този момент не е тук и би трябвало да се оправяме без него. Бароан се опита да помогне, същото важи и за Красиян Колев, който вкара против Черно море. За него скокът от Септември в Ботев е голям, само че съм сигурен, че му следва най-хубавото.

Нямаме старшно доста варианти, само че моята работа е да намеря решение на проблемите и няма да се извинявам. Срещу Черно море се справихме добре. Има ужасно доста мачове, би трябвало да намерим решение на проблемите и да печелим точки. Не можем да позволяваме неточности като днешните.

Ще проучваме Локомотив. Това е специфичен мач за града и почитателите. Абстрахирайки се от страстите това е следващия противник, против който би трябвало да спечелим.

От първия миг споделих, че моят жанр на игра е еднакъв - да управлява играта, да държи топката. Това е нашият жанр, който ще се построява във времето ”, даде обещание Балтазар.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР