Наставникът на Бока Хуниорс Гийермо Скелото е разочарован от равенството

...
Наставникът на Бока Хуниорс Гийермо Скелото е разочарован от равенството
Коментари Харесай

Гийермо Скелото: Ривър празнува? Ще вземем купата на Монументал

Наставникът на Бока Хуниорс Гийермо Скелото е отчаян от равенството 2:2 против Ривър Плейт в първия исторически край сред колосите на шампионата Копа Либертадорес. Специалистът обаче е убеден, че отборът му има сили да реализира победа на " Монументал ", която да направи " генуезците " най-успешният тим в Южна Америка.

" Няма доста какво да кажа. Имаме да играем още 90 минути в дома на Ривър. Това е край, знаем какво значи. Наясно сме какво е заложено. Имаме опция да спечелим на стадиона на Ривър. Фактът, че някой (Ривър) чества това равенството, не ме вълнува, нито ще ме стимулира повече или по-малко. Не съм в позиция, с цел да подлагам на критика тези, които честват. Наистина това няма никакво значение за мен. Мен ме интересува да избера най-хубавия тим, който може да победи в дома на Ривър. Пуснах Тевес, мислейки за неговата кариера, той е доста значим за нас и има необикновен опит в такива мачове. Мислех, че може незабавно да влезе в мача, както и направи. Веднага се включи добре и ни даде освен това.
 Финалът на Копа Либертадорес! Бока - Ривър @@@

Неговата реакция след мача? Той доста добре знае какво е нужно на Бока в този миг и считам, че е бил прав ", показа Скелото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР