Наставникът на Берое Николай Киров остана крайно разочарован след загубата

...
Наставникът на Берое Николай Киров остана крайно разочарован след загубата
Коментари Харесай

Киров: Тежко е, дано в последния двубой се случат по-добри неща

Наставникът на Берое Николай Киров остана извънредно отчаян след загубата на своя отбор от Хебър. “Заралии ” отстъпиха с 1:3 и по този метод ще би трябвало да играят бараж против Спортист (Своге) за оставането си в елита.
 Драма в Пазарджик! Хебър остава в елита, а Берое ще се бори за оцеляването си в бараж Драма в Пазарджик! Хебър остава в елита, а Берое ще се бори за оцеляването си в бараж
“Вече трети дуел след постоянното време губим точки. Тежко е, няма по какъв начин да не е. Трябва да излезем по най-бързия метод. По-неприятни бяха сцените в края на дуела. Не би трябвало да си изпускаме нервите, каквото и да се случва, с цел да може да бъдем в цялостния си актив като хора. Надявам се да няма и доста контузени. Възстановяваме на следващия ден и се готвим за баража.

И Калоян имаше много време здравословни проблеми, и Тонислав направи единствено 20 минути подготовка през вчерашния ден. За следващ път позволяваме доста обикновен гол. Когато топката се изсипва и не би трябвало да е мъчно, само че очевидно ориста ни е подготвила единствено неприятни неща. Дай Боже в последния дуел да се случат по-добри неща.

Когато не си с цялостен състав, постоянно не е добре, само че няма смисъл да атакуваме някого самостоятелно. Трябва да забравим тези последни два дуела и да се подготвим по най-хубавия метод. Непознат съперник, занапред и ние ще се срещаме с него. Не знам и къде ще се играе баража, тъй като знаете, че сме осъдени. Дай Боже да се оправим.

Длъжни бяхме през днешния ден да свършим работа. Трябва да се подготвим 4-5 дни по най-хубавия метод. Трудна е задачата, само че би трябвало да се оправим. Няма лесни дуели, съперници и задания ”, съобщи Киров.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР