Наставникът на Берое - Николай Киров, коментира представянето на тима

...
Наставникът на Берое - Николай Киров, коментира представянето на тима
Коментари Харесай

Белия: Момчетата се стараят, но има още какво да се желае

Наставникът на Берое - Николай Киров, разяснява представянето на отбора в третата контрола на турска земя. Берое завъри при резултат 1:1 с Подбескидже. 

" Малко повече неща в притежанието на топката и в офанзивата се получиха през днешния ден. Има още много какво да се желае. Най-вероятно на футболистите към момента им е много мъчно. На огромна част тях им се постанова трети мач да играят по 90 минути. Важното е малко по малко да подобряваме нещата както в едната фаза, по този начин и в другата ", показа Киров. 

" Неприятно е, че непрекъснато би трябвало да сменяме играчите в отбрана, това води до липса на взаимовръзки. Днес не пожелахме да рискуваме. Днес започнаха малчуганите, които са с нас да живват. Радвам се, че младо момче съумя да означи гол, което да му вдигне и неговото самочувствие ", добави той.

" Стараят се момчетата, безусловно всички. Това са им първи допирни точки до първия състав. Важното за тях е да се учат от по-големите. Който е съзнателен и грижлив, ще пробие в мъжкия футбол ", сподели Киров за юношите, които са с Берое на лагера в Турция. 

" Хубавото е, че се възобнови връзката с френския клуб за играчите, които би трябвало да дойдат като преотстъпени. Надявам е от 1 февруари всичко да е изчистено и те да са към този момент в Стара Загора. Работим и ние, и управлението. Отделямае много време за селектирането на състезатели ", разкри още Киров. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР