Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари коментира поражението с

...
Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари коментира поражението с
Коментари Харесай

Ачиари: Бяхме далече от това, което ми се искам да виждам

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари разяснява провалянето с 0:1 от Арда. Той показа, че на терена не е видял това, което е желал от своите футболисти.

„ Знаехме, че през днешния ден ще е един затворен мач, където двата тима няма да имат толкоз доста обстановки за гол. Малките елементи бяха значими. Когато губим топката, ритъмът на мача не е за нас. Една загуба за нашия тим. Можем да се учим от тези загуби против такива тимове. Днеска не можах да видя това, което желаех от моите играчи “, сподели Ачиари.

„ Първото полувреме загубихме доста топки. Позволявахме на контраофанзива да ни атакуват. Второто полувреме това го оправихме. Второто полувреме Арда към този момент имаше повече владеене на топката. Техните положения бяха, откакто ние губихме топката. Предните мачове съвсем нямахме изгубени топки. Днеска това стана. В мача нямаше толкоз доста обстановки за гол. Загубихме поради статичните положения, които имаше Арда “, добави той.

„ Имаме малко играчи. Ще имаме опцията да подобрим тима след края на полусезона. Работя с играчите, които имам разполагаем. Когато Вия пристигна, ще бъде още един футболист от тима и не мога да кажа повече за него “, сподели още наставникът на Берое.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР