Колаж Създаде се напрежение между Кремъл и френския президент.Кремъл разкритикува

...
Колаж Създаде се напрежение между Кремъл и френския президент.Кремъл разкритикува
Коментари Харесай

Кремъл с тежки критики към Макрон

Колаж

Създаде се напрежение сред Кремъл и френския президент.

Кремъл разкритикува думите на френския президент Еманюел Макрон за вероятно изпращане на западни войски в Украйна, предадоха Франс прес и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

Вчера, в изявление за английското списание " Икономист ", френският президент Еманюел Макрон повтори своята концепция от февруари, като уточни две условия: Русия да реализира пробив на фронта и Украйна да изиска разполагане на бойци.

Днес Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, назова думите на Макрон " доста рискови ". " Франция, в лицето на своя президент, продължава непрекъснато да загатва опцията за свое директно замесване - на терен - в спора към Украйна. Това е доста рискова наклонност ", предизвести той пред публицисти.

Началникът на финландската войска: Европа да бъде подготвена Русия да подложи на тестване единството ѝ

Говорителят на Кремъл разкритикува и английския министър на външните работи Дейвид Камерън, който през вчерашния ден в Киев даде обещание поддръжката на страната му за Украйна да продължи " толкоз дълго, колкото е належащо ".

Думите на Камерън, че Украйна може да употребява английски оръжия за удари на съветска територия, са " директна ескалация на напрежението към украинския спор ", посочи Песков. Той предизвести, че това може да заплаши цялата система на европейската архитектура за сигурност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР