Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Нагелсман преди реванша с ПСЖ: Трябва да им попречим да си подават, контузията на Неймар не променя нищо


Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман приказва преди утрешния мач реванш с Пари Сен Жермен от 1/8 финалите в Шампионската лига. Баварците завоюваха с 1:0 първия мач във Франция, 

  “Това е значим мач за мен на следващия ден. Искам в някакъв миг да печеля Шампионската лига с моя тим “, стартира Нагелсман.

“Още не сме решили с каква групировка ще сме на следващия ден. Предполагам, че Станишич ще играе, той имаше дребен проблем с бедрото, само че съумя да тренира. Той е доста благонадежден, пази се добре, има добра скорост. Доказал е себе си. Той има преимущество, тъй като Павар е осъден “, продължи той.

Нагелсман разяснява и травмата на Неймар.  “Това не трансформира доста. Мбапе ще стартира, това трансформира нещата в съпоставяне с първия мач. ПСЖ имат ясна концепция с Меси и Мбапе в предни позиции. Трябва да предотвратим пасовете към Меси. Но не можем да спрем всичко, Ян Зомер също ще има своята роля “.

Наставникът на баварците призна класата на Килиан Мбапе. " Неговата промяна в първия мач оказа въздействие върху ПСЖ, а също и върху нас. Той е един от най-хубавите нападатели в света. Подходът се трансформира, когато той играе. Утре той ще стартира. Въпросът е нещата да се вземат решение групово. Определено сме добре готови “, сподели още той.

Нагелсман разяснява и дали отбраната на ПСЖ е слабото им място. " Не бих го нарекъл уязвимост, само че те имат доста ясно изразено държание в отбрана, което е добре да се употребява, само че е рисково, в случай че се прекалява с това. Не желая да разгадавам прекалено много за нашия проект, само че желаеме да използваме това в наша изгода ", разяснява треньорът на Байерн.

Наставникът на Байерн приказва и за завърналия се след дълга травма Садио Мане:  “Той придобива от ден на ден и повече темп. Не мисля, че ще стартира, само че към момента не е взето решение. Играчите от пейката би трябвало да внесат подтик и да основават положения за гол, според от това от какво имаме потребност. Той също може да бъде решителен от пейката, в случай че не стартира ", приключи Нагелсман.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР