Наставникът на Барселона - Шави сподели, че отборът му ще

...
Наставникът на Барселона - Шави сподели, че отборът му ще
Коментари Харесай

Шави: Очаквам двубой на ниво Шампионска лига

Наставникът на Барселона - Шави показа, че тимът му ще играе в реванша с Наполи по същия метод, по който би го направил, в случай че беше спечелил на "Камп Ноу " с 2:1 или 3:1, защото отборът му пропусна много положения. Той добави, че чака дуел на равнище Шампионска лига против Наполи.

"Подходът ни към този дуел ще бъде същият, както в случай че бяхме спечелили с 2:1 или 3:1 на "Камп Ноу ". Целта е да преобладаваме, да владеем топката. Утре ни следва една футболна война, в която тимът, който владее повече топката, ще има повече шансове да завоюва. Мисля, че ще ни пресират високо “, стартира наставникът.

„ Ние обаче ще се опитаме да ги принудим да играят в тяхната половина. Наполи е тим за Шампионска лига, а и се бори за Скудетото. Всеки мач е край. Играем на стадион "Диего Армандо Марадона ", което е спомагателна стимулация. Утрешният дуел е добър тест и късмет да покажем, че можем да се конкурираме със мощни противници в Европа ", показа Шави.

Младият експерт не пропусна още веднъж да разяснява и тематиката за Усман Дембеле, заявявайки: "Договорът на Усман завършва през юни. Той е страховит експерт и виждам, че е благополучен. Тренира добре и е позитивно надъхан към останалите си съотборници. Затова взехме решение, че би трябвало да бъде част от тима. Ако той не беше експерт, щеше да бъде друго. Да забележим какво ще се случи до края на сезона. Той е състезател, който одобрявам “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР