Наставникът на Барселона Шави Ернандес постави на своя тим цел

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес постави на своя тим цел
Коментари Харесай

Шави: Целта ни е да спечелим групата в Шампионската лига

Наставникът на Барселона Шави Ернандес сложи на своя отбор цел да завоюва групата си в Шампионската лига и за първи от сезон 2020/21 насам да продължи към етапа на елиминациите.

През тази година жребият отреди на испанския първенец място в група " Н ", където са още тимовете на Порто, Шахтьор Донецк и Антверп, а за " каталунците " всичко стартира във вторник вечер с домакинство на белгийския отличник.

" Време е да създадем крачка напред в Шампионската лига. Започваме с домашен мач пред нашите почитатели и в добра форма. Целта е да спечелим групата и да бъдем сложени при жребия за елиминациите. Но това би трябвало да бъде претворено в дейности, а не думи. През предишния сезон показахме положителни неща на терена, само че нямахме нужните резултати. През този сезон би трябвало да играем добре и да реализираме съответните резултати ", разяснява Шави.

Едно от новите попълнения в състава на Барса през тази акция Ориол Ромеу показа, че настроението на всички в отбора е положително, а самият той има вяра, че тимът може да стигне надалеч в Европа.

" Всяко дете мечтае да играе в Шампионската лига, да усети атмосферата. Ние имаме тази опция. Трябва да оставим неприятните трептения от последните два сезона зад нас и да създадем допустимо най-хубавия старт. Настроението е положително и сме оптимисти. Отборът става все по-добър във всеки мач, а концепцията е да продължим да го вършим. Европа е огромно предизвикателство и ни следва да играем против доста мощни тимове. Точно по тази причина би трябвало да покажем максимума си и да играем добър футбол. Този тим може да стигне надалеч ", съобщи Ромеу, за който тази акция ще означи завръщането му в Шампионската лига след 10-годишна пауза, откакто той игра за последно в най-престижния европейски шампионат с екипа на Челси.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР