Наставникът на Барселона - Шави Ернандес остана много доволен от

...
Наставникът на Барселона - Шави Ернандес остана много доволен от
Коментари Харесай

Шави: Тази победа може да бъде повратна точка за развитието на отбора

Наставникът на Барселона - Шави Ернандес остана доста удовлетворен от успеха с 4:2 над Атлетико (Мадрид), като показа вярата си, че тя може да е повратна точка в развиването на неговия тим.

" Това е повече от победа. Ние, почитателите, щабът ми... нуждаехме се от нея. Привържениците ни бяха на чудесно равнище. Ние също се справихме сносно и играхме с интензитет. Бяхме по-добри и това може да се окаже повратна точка за нас. И преди съм казвал, че имам положително чувство за тима. Днешният успех е доста значим, също по този начин и поради почитателите, само че бих желал те да поддържат Усман Дембеле.

В предишното са го подкрепяли, а в този момент би трябвало да му оказват помощ. Моля да спрат да го освиркват. Днес той не игра заради спортно-технически аргументи. Имах желание да го пусна в игра, само че поради изгонването и преднината ни взех решение да работя по друг метод.

Симеоне? Той търси нещо друго. Неговият жанр е противопоставен на нашия. Той схваща футбола по друг метод. Ако неговият тим не нападна, той е удовлетворен все пак. Аз обаче пострадвам, когато моят отбор не владее топката. Симеоне е един огромен противник и сегашен първенец. Той е огромен треньор и имам необикновено почитание към него. В съпоставяне с него аз съм новобранец ".
 Барселона - Атлетико (Мадрид) 4:2 в мач от Ла Лига
Преобразеният отбор на Барселона развенча първенеца Атлетико в шоу на " Камп Ноу "

" Блаугранас " се настаниха в Топ 4, ветерани и младоци блестят за клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР