Наставникът на Барселона Шави Ернандес иска от клуба да му

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес иска от клуба да му
Коментари Харесай

Шави иска Барселона да му осигури още двама нови този месец

Наставникът на Барселона Шави Ернандес желае от клуба да му обезпечат най-малко още две нови попълнения до края на трансферния прозорец. Бившият полузащитник желае нов нападател и ляв бек, твърди „ Sport “. На „ Камп Ноу “ имат набелязани играчи и имат предпочитание да вземат нови, само че таванът им за заплати много затруднява това.

Шави е мощно обезпокоен от следващата травма на Ансу Фати, която още веднъж ще го извади от терените за неопределен срок. Той разчиташе на голмастойрските качества на младока, само че наподобява ще би трябвало да се оправя без него. Ситуацията с Усман Дембеле също обърква проектите на наставника. Така е все по-вероятно Люк де Йонг да остане до лятото.

Испанският експерт към момента се надява Барса да успее да притегли Алваро Мората от Ювентус. Двата клуба обаче не могат да се схванат за момента. Друг проблем е, че даже и да се стигне до договорка, клубът не може да го записва, преди да освободи място в състава, а това може да се случи при възможна продажба на Дембеле.

Другото предпочитание на Шави е клубът да му откри и нов ляв бек. Наставникът счита, че Алехандро Балде не е подготвен за сериозните мачове, които предстоят. На този стадий е много евентуално Сержиньо Дест да остане най-малко до лятото, като бъдещето му ще се взема решение след края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР