Наставникът на Барселона Роналд Куман не смята, че неговият отбор

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман не смята, че неговият отбор
Коментари Харесай

Куман: Не сме фаворити за Суперкупата

Наставникът на Барселона Роналд Куман не счита, че неговият тим е любимец за спечелването на Суперкупата на Испания. Според него няма изявен любимец за трофея, като акцентира, че и четирите кандидати са мощни.

“Реал Сосиедад е мощен съперник, който разполага с ясни хрумвания и желае да пресира. През второто полувреме на последния ни мач ни сътвориха доста проблеми. И четирите тима разполагаме с варианти и можем да спечелим трофея. Ние желаеме да запазим нашия облак от предходните дуели. Израстваме и това е подобаващ случай да покажем, че сме поели по добър път. Лионел Меси оня ден имаше болки, както и други играчи. Изглежда обаче, че той ще е разполагаем, а също и Роналд Араухо. Голямата ни успеваемост от мача с Гранада (4:0) не е естествена. В офанзива сме по-добре, тъй като се причисляват повече хора от средата на терена. В отбрана също работим добре.

Суперкупата е значима, само че не и най-важната, тъй като има и други титли. Ние обаче сме на полуфинал и ще дадем максимума от себе си. Ще излезем с най-хубавите ни играчи, с цел да стигнем финала. Дали спечелването на Суперкупата може да бъде повратна точка? Не имам вяра, футболът е толкоз чудноват, че всичко се трансформира доста бързо. Трябва да вървим малко по малко. Дали ние сме любимецът за трофея? Не мисля, това не зависи от даден миг. Реал Мадрид продължава да е измежду най-хубавите тимове в шампионата във футболно отношение. Участват четири мощни съперника. Не сме любимците, няма изявен подобен.
: " Barça is used to fighting to win titles. Our mentality is to give it our all and reach the final "

— FC Barcelona (@FCBarcelona) Финал с Реал? Трябва да изчакаме. Първо да изиграем полуфинала и да го спечелим. Трябва да се представим доста добре, с цел да го създадем. Нови попълнения даже и без президентски избори? Трябва да сме готови, само че не аз вземам решение за тези неща. Дали ще играе Нето? Ако всички са добре, няма да вършим доста промени. Ще излезем с най-хубавите ни футболисти”, съобщи Куман на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР