Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира спокойно и без излишни

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира спокойно и без излишни
Коментари Харесай

Валверде: Преди тези мачове не се гледа класирането

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде разяснява умерено и без непотребни страсти идния конфликт с Реал Мадрид. “Не мисля, че сме любимци поради положителната ни серия. Преди тези мачове не се гледа класирането. Това са специфични дуели и разликата няма значение. Съперникът играе у дома и е силен”, съобщи старши треньорът на конференция през днешния ден.

Запитан дали победа за Барса ще предреши купата, експертът отговори: “Със сигурност не. Не мислим за следствията след наша победа. Има още доста за решение и след Ел Класико”. “Сезонът е дълъг и постоянно има време за слаби моменти, за превъзмогването им, за ново нахлуване в рецесии и сходни неща. През август загубихме значим състезател и те бяха по-силни от нас. Сега нашето желание е да спечелим срещата. Излизаме за победа, въпреки че знаем какъв брой мощен е противникът”, довери той.

По “горещата” тематика за шпалира, който няма да се реализира, Валверде сподели: “Не бих направил подобен шпалир, не желая и на мен да ми правят”. Примера дивисион 17 кръг, събота 23 декември  Реал Мадрид 14:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР