Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира претенциите на Реал Мадрид

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде коментира претенциите на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Валверде: VAR e тук, за да помага

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде разяснява претенциите на Реал Мадрид против съдийските отсъждания и неналичието на интервенция от страна на VAR по време на Ел Класико, приключило 0:0. Както е известно, мадридчани са безапелационни, че е трябвало да има две дузпи в тяхна изгода за нарушавания против техния бранител Рафаел Варан.

“Говорили сме си за това повече от един път. Полемиката няма да завърши с VAR. Тя е обвързвана с футбола, където има доста от нея. Както преди мачовете, по този начин и след тях. Целта на VAR е да оказва помощ, само че съдията е този, който взима решенията. Веднъж едни се оплакват, идващия път - други. През 2020 година ще е същото. Другата седмица нов тим ще се оплаче, както към този момент имаше отбори, които изявиха искания през този сезон. Никой не е непогрешим и всичко зависи от възгледа на съдията. Нека да си приказваме за нещо по-интересно.

Писмото на Бартомеу до Рубиалес? Ел Класико поражда доста подозрения и тази година това се удостовери. Два месеца го играхме, като след мача също имаше много подозрения. На терена, в пресата… Всички би трябвало да се храним. Това към този момент не ме интересува. Полемиката ще продължи да съществува. Нека всеки да мисли каквото си поиска”, съобщи Валверде на конференцията си преди утрешното домакинство на Алавес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР