Наставникът на Барселона Чави Ернандес вярва, че ще може да

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес вярва, че ще може да
Коментари Харесай

Чави: Уверени сме, че Кунде ще може да играе утре

Наставникът на Барселона Чави Ернандес има вяра, че ще може да разчита на Жул Кунде за утрешния дуел против Валядолид. До този миг каталунците не успяваха да записват френския защитник заради финансовото си положение. “Уверени сме, че Жул ще може да играе на следващия ден и ще бъде регистриран ”, съобщи Чави.

Специалистът разяснява и обстановката на Жерар Пике, откакто го остави на пейката за първите два мача в Ла Лига: “Говорих с Пике преди празниците. Казах му, че ще има огромна конкуренция и за него няма да е елементарно. Но сме изиграли единствено два мача и не могат да се вършат изводи. Той може да ни помогне в друга роля, само че всичко зависи от него ”.

Попитан дали се надява Барса да притегли Бернардо Силва, Чави съобщи: “Надявам се, несъмнено, само че знаем, че ще бъде мъчно, тъй като остават единствено няколко дни и в актуалната обстановка ще е в действителност мъчно ”. За бъдещето на Пиер-Емерик Обамеянг и възможното привличане на Маркос Алонсо наставникът не пожела да приказва съответно: “Не изключвам нищо. Ще проучваме обстановката и ще забележим. Много неща може да се случат до затварянето на трансферния пазар, само че желая да завърши ”.

Той разяснява и жребия за груповата фаза на Шампионската лига, който опълчи Барса на Байерн, Интер и Виктория Пилзен: “Вероятно това е най-тежкият ни чоп в последните 20 години. Целта е да продължим, само че ще бъде извънредно мъчно ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР