Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг демонстрира спокойствие, желание и

...
Наставникът на Аякс Ерик тен Хаг демонстрира спокойствие, желание и
Коментари Харесай

Тен Хаг: Не искаме да лежим на лаврите си, а да постигнем нещо по-голямо

Наставникът на Аякс Ерик загар Хаг показва успокоение, предпочитание и оптимизъм преди конфликта от полуфиналите на Шампионската лига против Тотнъм.

" Тимът е добре. В доста добра физическа форма сме, като сме и доста окуражени и свежи.Определено можем да се представим на най-хубавото ни равнище, знаем го.Имаме да играем финали и желаеме да разполагаме с добър състав.Искаме да сме уверени на терена, само че не може да бъдем наивни. Имаме доста мачове зад тила и мисля, че шансът ни на следващия ден е добър. Подготвяме отбора детайлно на основата на мощните ни страни. Трябва да почитаме съперника- вършим го във всеки мач. Така вършим работата си. Анализирайки предишния сезон, може би ни липсваше опит. Нарочно погледнахме към Висшата лига. Дейли Блинд и Душан Тадич трябваше да го донесат в тима ни. Така и направиха.

Младите играчи несъмнено станаха зрели през последните години с помощта на броя мачове, който изиграха в Холандия и Европа. Това в действителност ще ги укрепи в развиването им. Със сигурност се сработиха. Искаме да продължим възхода си. Невероятно е, че сме на полуфиналите в ШЛ. Никой не предполагаше преди началото на сезона, че холандски отбор ще стигне до полуфиналите на шампионата. Мисля, че това е нашият лозунг - постигнахме нещо, само че желаеме да е по-голямо. Не желаеме да лежим на лаврите си ", съобщи Тен Хаг на конференцията си преди мача.
Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 30 април  Тотнъм 22:00предстои  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР