Наставникът на Атлетико Мадрид не смята, че рекордната покупка на

...
Наставникът на Атлетико Мадрид не смята, че рекордната покупка на
Коментари Харесай

Симеоне: Не мисля, че Жоао Феликс е като Кристиано Роналдо

Наставникът на Атлетико Мадрид не счита, че рекордната покупка на отбора Жоао Феликс би трябвало да бъде сравняван с Кристиано Роналдо. Вчера надареният португалец показа, че желае да реализира триумфите на именития си съотечественик.

“Не, не мисля, че Жоао Феликс е като Кристиано. Реалността е, че има хубава за наблюдение игра. Откакто е тук, се любувам да го виждам. Той има визия и добър надзор, когато потегля напред, което приказва добре за неговата възраст, както и по какъв начин играе и по какъв начин чете играта. Ще прибавим обстановки, с цел да му помогнем да пораства и да става по-добър и по-силен състезател по метода, по който всички мислят, че ще се трансформира в подобен.
Simeone won't compare Joao Felix to Ronaldo https://t.co/TZx8U9qRHp
— Goal News (@GoalNews) 1 август 2019 година Много съм удовлетворен от новите попълнения. Фелипе израства, Марио Ермосо също. Фактът, че всички нови футболисти играят дружно, ни оказва помощ да можем да се подготвим за това, което идва, а то ще е тежко. Отборът работи добре. Заедно сме всеки ден от 20 дни. Новите момчета доста се стараят да реализират това, което искаме”, разяснява Симеоне след успеха с 3:0 над сборния тим на МЛС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР