Наставникът Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич има нов помощник-треньор.От днес работа

...
Наставникът Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич има нов помощник-треньор.От днес работа
Коментари Харесай

Ботев назначи треньор със стаж в Барселона

Наставникът Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич има нов помощник-треньор.От през днешния ден работа в Коматево стартира младокът Радостин Александров, който е считан за един от най-перспективните млади експерти. До преди месец той бе помощник на Даниел Моралес в Ботев (Враца).

В Ботев (Пловдив) са търсили още един помощник на Валентич след неочакваното отдръпване на Тимур Дагоев като са желали той да бъде българин. В Коматево са създали изследване на кандидатурите и след събеседване са се спрели на Александров. Младият познавач неотдавна се върна от следващия си стаж - в унгарската сензация Кишварда, където прекара известно време в мъжкия тим при португалеца Жоао Жанейро, а по-късно в Академията на този млад и упорит клуб.

Реално Радостин Александров е един от младите български треньори, който не стопира да се образова и да работи върху развиването си. Той има две четиримесечни курса към центъра за образование и нововъведения на Барселона. Изкарал е няколко пъти стажове в Англия, има извънредно близки контакти с хората от Академиите на Лестър и Нотингам Форест.

Marica.bg напомня на читателите си, че преди да бъде нает в Ботев (Враца), Александров беше шеф на детско-юношеската школа на Пирин (Благоевград). От югозападния клуб обаче той бе уволнен с гръм и тропот, откакто родителите на млади футболисти се подвигнаха на митинг, а един път на пердах му е налетял и родител.

Преди това е работил в Спартак (Плевен) и Берое.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР