Настъпването на есента залага и нови цветови комбинации, които ще

...
Настъпването на есента залага и нови цветови комбинации, които ще
Коментари Харесай

Кои цветове ще са модерни тази есен


Настъпването на есента залага и нови цветови комбинации, които ще бъдат съвременни през новия сезон. Дизайнерите към този момент обрисуваха топ цветовете в облеклото в Седмицата на модата.

Несъмнено повлияни от наклонността Quiet Luxury, която избира висококачествени фешън продукти, само че в същото време играе с минималистичните и безконечни класики, фешън къщи заложиха на дискретна цветова гама, хармонизирани с бяло, кремаво, шоколадово или сиво.

Ето кои цветове доминираха на стилните сцени и скоро ще са на всички места към нас

Цветът на пристрастеността par excellence, аленото , преобладаваше на стилните сцени. Носено, с цел да подчертае сексапилната женска страна, известността му продължава да пораства: съгласно анализите на TagWalk алените силуети са се нараснали с 33% спрямо предходната есен-зима.



Пастелните цветове също ще са доста известни. Пастелно зелено, розово, лилаво - те са толкоз деликатни и по този начин добре се вписват в есенния екстериор, че нямаме самообладание да ги облечем. Прада, Живанши, Клои демонстрираха забележителни модели в тези цветове, тъй че можем да си ги откраднем.



За тези от вас, които не желаят да се разделят с бялото , имаме добра вест. Съвсем умерено можем да продължим да го носим и идващия сезон, тъй като по всичко проличава, че ще е тренд. Панталони, елеци, пуловери и класическите бели ризи - всички те участваха на стилния подиум тази есен и почтено ще влязат в дрешника ни.



Лилавото при Miu Miu, лилавото при Nensi Dojaka и Burberry. Лилавото, превъплътено в дълга копринена рокля в пуловер с поло или още по-добре - блестящо лилаво палто. Това несъмнено ще е топ цвета тази есен, наред с бебешко розовото, което също завладя стилните сцени. Естествено, филмът “Барби ” има голяма роля за това, само че ние го приветстваме с необятно отворени прегръдки. Розовото - което основава чувство за топлота, лято и независимост - към момента ще бъде с нас, макар приближаващия мраз и сивотата.



Модните сцени на Rabanne и Gucci са доказателство, че металните цветове не са непокътнати единствено за празничния сезон, тъй че среброто ще озарява нашите празненство тоалети тази есен.



Въпреки че сивото е измежду радостните цветове, то идеално се вписва в есенния дрешник. Без в никакъв случай да е скучно или безвкусно, сивото може да се носи монохромно, доказвайки, че уверено е възвърнало стилните си качества. Вече го видяхме при Loewe, Alberta Ferretti и Courrèges.

Бежовото ще бъде известно във всичките си нюанси - от пясъчно до сиво - за успокоителен, без опасности жанр... Обобщение на всичко, което обичаме.

Морският цвят ще бъде новото черно. Точно толкоз шикозно, колкото и черното, морското синьо се завръща по незабравим метод. То е толкоз известно в спортния вид при Ferragamo, колкото и при Stella McCartney или във вечерния жанр на Fendi.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР