Насроченото за днес опело на известния професор по химия в

...
Насроченото за днес опело на известния професор по химия в
Коментари Харесай

Първо в Struma.com!Шок и мистерия! Отлагат опелото на професор Марио Митов от ЮЗУ! Роднините му настояват за спешна аутопсия и анализ

Насроченото за през днешния ден опело на известния професор по химия в ЮЗУ " Н.Рилски ", 61-годишният Марио Митов, бе отсрочено, това оповестиха за Struma. com негови родственици. Те упорстват да бъде осъществена незабавна аутопсия, която да откри точната причина за гибелта на професор Митов.

Днес в 11 часа на опелото трябваше да участват стотици негови близки, стденти, сътрудници, само че изненадващата анулация ги шокира. Припомняме, че гибелта на професор Митов изненада всички,които гопознават, бе обявено, че е умрял ненадейно, само че не бе конкретизирана точната причина за това.

Проф. Митов е роден на 2 март 1963 година в гр. Свищов.Завърши с отличие Националната филантропична гимназия в Благоевград.Дипломира се с отличен триумф като инженер-химик по специалността „ Електрохимични производства и източници на ток “ във ВХТИ – София през 1985 година

Проф. Митов четеше лекции по „ Обща и неорганична химия “, „ Физикохимия “, „ Електрохимия “ и други профилирани курсове в Природо-математическия факултет на Югозападния университет, чийто заместник-декан беше. Има голям брой участия на национални и интернационалните научни конгреси, създател и съавтор е на над 110 научни изявления, необятно отразени в международната научна литература.

Очаквайте детайлности

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР