Наследниците на френския актьор Жан-Пол Белмондо ще споделят имението и

...
Наследниците на френския актьор Жан-Пол Белмондо ще споделят имението и
Коментари Харесай

Какво ще получат наследниците на Белмондо

Наследниците на френския артист Жан-Пол Белмондо ще споделят имението и филмовото му студио Cerito. Той основава филмовата компания, която кръщава на баба си, през 1971 година, написа " Стандарт ".

В продължение на няколко години студиото пуска повече от 20 сполучливи кино лентата. В доста от лентите основните функции се извършват от самия него.

Освен недвижими парцели и филмовото студио, френската кинозвезда притежаваше личен ресторантьорски бизнес. Белмондо беше съсобственик на италианския ресторант Stresa в Париж и туристическа компания. През целия си живот френският актьор претърпява доста любовни романи, дами се два пъти.

Трябва да се означи, че преди две години Белмондо се завърна при някогашната си държанка - моделът Мария Карлос Сотомайор, с която се среща от 1980 до 1987 година, само че двойката няма деца.

Филмовата легенда има общо трима наследници от разнообразни бракове. Частно имение, скъпи часовници и коли, права над филми и още.

Финансовата империя на Белмондо се оказа гигантска. Няма подозрение, че ще отнеме доста месеци, с цел да се проучва това, което по право се поставя на всеки член на фамилията.

Медиите във Франция стискат палци с вярата всяко дете и внуче да съумеят да одобряват това, което татко им и дядо им е решил да им завещае.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР