Наследникът на Стефан Данаилов ще се венчае за дългогодишното си

...
Наследникът на Стефан Данаилов ще се венчае за дългогодишното си
Коментари Харесай

Играч Като Баща Си! За Нея Нищо Не Се Говори, Но Вижте Само Коя Се Оказа Новата Снаха На Ламбо! Снимки, Та Тя Е

Наследникът на Стефан Данаилов ще се венчае за дългогодишното си гадже Виктория Барнет. Булката се оказва милионерка. Наследничка е на огромно фамилно благосъстояние.

Вики била осиновена още като няколко месечно бебе. Но фамилията което я отглежда произхождали от богат републикански жанр. Те не са нейни биологични майка и татко, само че са я глезили като същинска принцеса.

Таткото на Виктория имал сполучлив бизнес с няколко лични компании развити в разнообразни сфери на американската стопанска система. Баровците имали апетитни парцели в няколко щата. Тъстът и тъщата били притежатели и на вила в Хаваите. Вероятно там младите след сватбата ще отлетят на меден месец, предават от retro.bg.

Барнет старши имал и няколко първокласни яхти. Които управлявал самичък. Те също ще бъдат предоставени на новото семейство с цел да се забавляват след сватбата.



Говори се, че Влади Данаилов и неговата избраница няма да подписват предбрачен контракт. Синът на Ламбо, който е луд на тематика вяра считал това за светотатство. Но родителите на булката не били доста съгласни тъй като при възможен бракоразвод Виктория трябвало да подели наследството на равно с него.

Близки до известната фамилия споделят, че от както госпожицата се срещнала с Влади претърпяла коренна смяна. Въпреки, че преди да го познава живяла в цялостен лукс синът на Стефан Дананилов я предиздвикал да зареже богаташкия си дом.. Влюбените заживели на квартира. Която била плащана с учителската заплата на Вики.

Легендарният артист се срещнал с бъдещата си снаха в България. Говори се, че преди 3 години Влади я довел в родината си и тогава бил годежа. Но за късото време Данаилов не съумял да реши личностните качества на булката. Но пък другояче доста му допаднала.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР