Наскоро ви разказахме за . Има много зрели неща, които

...
Наскоро ви разказахме за . Има много зрели неща, които
Коментари Харесай

8 зрели неща, които да направите, ако той НЕ ви отговаря в чата

Наскоро ви разказахме за. Има доста зрели неща, които да извършите в тази обстановка, вместо незабавно да изпадате в суматоха или да му вдигате скандал. Вместо да бъдете песимисти, за какво не извършите нещо по въпроса? Кой знае? Ако поддържате връзка ясно с другия, объркването ви ще завърши. Ще знаете точната причина, заради която не сте получили отговор.

Междувременно можете да извършите следните зрели неща при положение, че той прочете написаното от вас, само че ви остави без отговор.

Дайте му пространство

Ако смятате, че този човек не желае да комуникира с вас в този момент, не настоявайте за наличието си. Вместо това му дайте задоволително време, преди да се опитате още веднъж да поддържате връзка с него. Ако той към момента отхвърля да дават отговор на известията ви, считайте това за знак, че той в действителност не желае връзка с вас, по тази причина би трябвало да почитате персоналното му пространство.

Опитайте да им изпратите известие още веднъж след известно време

Както е посочено в предходния съвет, по-добре пробвайте да изпратите на другия още веднъж след известно време. Това може да стане след няколко дни или даже седмици. Всички зависи от връзките, които имате. Както споделят някои хора, позволете му да му липсвате от време на време. Това е друго от тези зрели неща, които може да извършите. Ако той към момента пренебрегва известията ви, излиза наяве, че е смутен от нещо.

 зрели неща

Опитайте се да му се обадите

Можете също по този начин да се опитате да му се обадите (само се уверете, че го вършиме отвън работно време и не прекомерно късно вечерта). Ако не подвигна телефона или най-малко не връща позвъняването, това е намек, че не желае да приказват с вас.

Говорете с него персонално

Ако е допустимо, можете да се опитате да се видите с него и персонално. Ако ходите в същия офис или живеете в същия квартал, можете да се отбиете при него и да се опитате да го поздравите. Ако този човек наподобява благополучен да ви види, бъдете сигурни, че неналичието на отговор на известието ви е просто неразбирателство. По-добре престанете да вършиме от него огромна работа. Ако не, най-малко ще разберете каква е повода за държанието му. В никакъв случай обаче не го преследвайте, това не е в листата със зрели неща и ще го отблъсне още.

 

 зрели неща

Извинете се за това, че сте го наранили по някакъв метод

Друго от тези зрели неща, които може да извършите, в случай че усетите, че той ви е сърдит за нещо, по-добре се извинете. Смирете се и кажете „ скърбя “. Ако имате визия защо става въпрос, откровено се извинете и за това. Можете също по този начин да се опитате да ги попитате, по този начин въпросът ще ви бъде по-ясен. По-добре е да се изправите пред казуса непосредствено, в сравнение с да се преструвате, че не сте създали нищо неправилно.

Бъдете невъзмутими по въпроса

Никога не давайте да се разбере, че сте надълбоко наранени от това, че не е дал отговор на вашите известия. Това единствено ще ви накара да изглеждате жалки. Когато това се случи, има огромна възможност той изцяло да остане настрани от вас. Не му давайте причина да се отдръпне и правете зрели неща, а не нелепости.

Избягвайте да мислите прекомерно доста

Макар че към момента не сте удостоверили действителната причина за неполучаване на отговор, спрете да премисляте. Пренасочете вниманието си към по-продуктивни и зрели неща, с цел да избегнете напрежението. Просто бъдете спокойни и изчакайте отговора на въпросите си.

 

 зрели неща

Отпуснете се

Когато някой види известието ви, само че не отговори, може да има разнообразни аргументи за това. Не бързайте незабавно да вършиме отрицателни изводи, това не е в групата със зрели неща. Най-добре е да деянията самообладание, с цел да узнаете отговора. Както се споделя, „ положителните неща идват при тези, които чакат “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР