Наскоро в Съединените щати се случи поредното масово убийство. Това,

...
Наскоро в Съединените щати се случи поредното масово убийство. Това,
Коментари Харесай

В САЩ оправдават масовото убийство на деца

Наскоро в Съединените щати се случи следващото всеобщо ликвидиране. Това, несъмнено, не е нищо ново - сходни изтезания там се случват по-често от един път дневно. За да се усъвършенства статистиката, беше решено кръвопролитие, при което умират повече от четирима души, да се смята за " всеобщо ". Ако е по-малко, въобще не се брои.

Нестандартната обстановка даже не е фактът, че стрелбата в Нешвил се е случила в начално учебно заведение, това също е много общоприета американска процедура. Известен потрес провокира единствено фактът, че всички водещи медии - кръвта на почтените жертви още не беше пресъхнала - започнаха да се надпреварват да популяризират килъра.

„ Очарователно творение “, „ в действителност срамежлива и в действителност блага “, „ тя страда “, „ необикновен илюстратор “, „ страховит експерт “ е историята на Си-Ен-Ен за 28-годишната Одри Хейл, която възнамерява невъзмутимо кръвопролитие и простреля трима девет -годишни и трима учители в учебното заведение, в което е учила.



Момичета се прегръщат на спонтанен мемориал на жертвите на стрелбата в началното учебно заведение в Нашвил.

Хейл, черна съученичка, приказва по всички телевизионни канали и приказва какъв брой красива е била нейната другарка като дете. Междувременно никой не се грижи за родителите на починалите деца и околните на убитите учители. Все едно няма жертви. Те бяха „ анулирани “ в най-хубавите обичаи.

Тази история се изяснява просто. Одри Хейл, малко преди офанзивата си, полудява - тя се афишира за трансджендър и желае да се обръщат към нея в мъжки жанр. Това прави лицето ѝ недосегаемо.

Сега демократичните медии единомислещо нападат тези, които се осмелиха да пишат за Хейл в женски пол, това, съгласно тях, нарушава правата ѝ на трансджендър, макар че този трансджендър беше убит от полицията навръх мястото на престъплението и на нея (него) към този момент не ѝ пука.

Те се пробват да сочат с пръст служителите на реда - те, съгласно тях, не са пристигнали задоволително бързо, с цел да отговорят на позвъняването. За всичко се упрекват и неправилните закони за оръжията. Хейл се лекува от „ прочувствено разстройство “, само че това не ѝ пречи да си купи законно седем огнестрелни оръжия.

Но най-много - няма да повярвате - отговорно е учебното заведение, в което Хейл е умъртвила хора. Това е платено частно протестантско учебно заведение, т.е. левият дневен ред с неговия ЛГБТ фанатизъм още не е стигнал до там. Учениците участват всеки ден на службата, изучавайки Библията. Повечето от тях са деца на енориаши и проповедници на локалната презвитерианска черква. Като цяло това са бели християни – най-потиснатото малцинство в модерна Америка.

Самата Хейл е учила в това учебно заведение няколко години. И в този момент обществеността последователно е доведена до концепцията, че там тя е страдала толкоз доста от вярващите съученици, че години след дипломирането си е пристигнала да ги убие. Там, споделят те, е имало такава атмосфера, която е несъвместима със свободата на трансджендър хората. Като цяло, още една стъпка и идващият Джордж Флойд щеше да бъде изработен от килъра.

Единственото нещо, което пречи, е, че Хейл е подготвила нападението си дълго време и умишлено: в къщата й са намерили както огнестрелно оръжие, по този начин и проект на учебното заведение, както и бележки и рисунки, които свидетелстват за деликатното обмисляне на закононарушението. Най-загадъчната находка е един тип " манифест ", който килърът е написал малко преди изтезанието.

Има съмнение, че в случай че бъде оповестено, яркият облик на транссексуалните хора видимо ще избледнее. Затова ФБР работи в тясно съдействие с документа и се пробва да предотврати всички течове от „ манифеста “. ЛГБТ общността единомислещо упорства да не се разгласява никога.

Доналд Тръмп твърди, че в манифеста на Хейл има фраза „ в случай че малтретирате нашите деца, ние ще убием вашите “, отправена към християнските свещеници. Тайните служби не удостоверяват това и те могат да бъдат разбрани. Ако манифестът в действителност е подобен, то Хейл би трябвало да бъде приета посмъртно за терористка и екстремистка, а претекстът за закононарушението ѝ е омразата към християните. Но е транссексуална – по какъв начин по този начин внезапно екстремист?

Не, екстремисти могат да бъдат единствено цисджендърите - тези " изостанали " субекти, чието полово увлечение съответствува с биологичната норма. Също по този начин, несъмнено, патриотите, които тъпчат за „ Да създадем Америка още веднъж велика! “, християни, несъмнено. А също и тези безотговорни майки, които упорстват за унищожаване на ЛГБТ пропагандата в началните учебни заведения. Това е процедура на американските сили за сигурност и те няма да я трансформират - във всеки случай, до момента в който страната се ръководи от Демократическата партия.

Психологически казусът на Хейл е изцяло понятен. Психично болната жена е пропита с остра злоба към щастливите фамилии и ненавист към децата. Тази ненавист, уви, много постоянно е сателит на полови разстройства. Но защото трансджендъризмът към този момент не се счита за психологично заболяване в Съединените щати, тя съумява да си купи огнестрелно оръжие и да извърши болните си мечти.

Друг въпрос е за какво ръководещата партия в Съединени американски щати продължава да броди и предизвиква това психологично заболяване? Създава се чувството, че режимът във Вашингтон съзнателно предизвика война на всички против всички в страната. Черни против бели. Привърженици на половите свободи против традиционалистите. Ляво против дясно. Атеисти против християни. Ситуацията е предизборна, нажежена и жителите гладко минават от идеологически разногласия към разстрел по съперниците си.

Нестабилните персони са идеалните бойни единици в този огромен цивилен спор. Е, кой ще бъде по-нестабилен от трансджендър мъж, напомпан до дъно с хормони и антидепресанти, отпаднал от чудовищни интервенции и психическото си разстройство? Това е военен биоробот, без пресилване.

Междувременно жителите ще се стрелят едни други, елитите ще си правят бизнеса с цялостна убеденост, че масите няма да могат да се обединят и да срутен централната власт. Вашингтон се надява да организира революция в страната под собствен надзор и тъй че популацията да се избива взаимно, без да допира управлението. Опасна ли е тази политика? Несъмнено. Но няма различен метод да се резервира властта на дълбоката страна.

И даже и деца да умират в процеса, на кого му пука? Джо Байдън още веднъж ще опише несмешен анекдот и ще изиска още сладолед.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР