Наскоро украинските въоръжени сили постигнаха огромен успех като унищожиха руски

...
Наскоро украинските въоръжени сили постигнаха огромен успех като унищожиха руски
Коментари Харесай

Ето стъпките, с които украинците надхитриха Русия и свалиха "неунищожимия" самолет А-50

Наскоро украинските въоръжени сили реализираха голям триумф като унищожиха съветски аероплан А-50 и съветски въздушен надзорен център Ил-22. Новината заяви персонално главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна - Валерий Залужни.

Всичко това на фона на изказванията на съветски специалисти, че по отбрана А-50 е еднакъв на самолетоносач и на практика е неунищожим.

Естествено започнаха догадки по какъв начин украинците са съумели да смъкват самолетите. Ето какво смята един от топ анализаторите - Том Купър, сочещ, че украинците са основали комплициран ракетен капан за най-хубавия съветски радар - Forbes.

Стъпките:

Украински бомбардировачи Су-24 са атакували цели в окупирания Крим. Няколко радара са деактивирани, с което се губи наземнито покритие на известна част от територията;

Руските командири подреждат на A-50U да се придвижи по на север, с цел да разшири радарното покритие над тази част от Крим. Той беше съпроводен от въздушен команден пункт Ил-22М с екипаж от към 10 души на борда;

Най-северната траектория на полета на A-50 е над Бердянск, единствено на 75 благи от фронтовата линия, която е в обсега на Patriot;

Украинците евентуално са комбинирали работата на „ Пейтриът “ и С-300, като са присъединили радара на последния за няколко секунди, с цел да получат данни за задачата, само че тъй че Руската федерация да не ги засече. И тогава изстрелват ракетите.

Ако Русия не е подготвена да пожертва останалите си А-50, тя ще би трябвало да се помири с обстоятелството, че те не могат да обезпечат радарно покритие за целия Крим, което значи, че е време полуостровът да се приготви за „ гърмежи “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР