"Наскоро срещнах прекрасен човек, много съм щастлива, много съм влюбена,

...
"Наскоро срещнах прекрасен човек, много съм щастлива, много съм влюбена,
Коментари Харесай

Плевнелиев намери любовта с Деси Банова

"Наскоро срещнах прелестен човек, доста съм щастлива, доста съм влюбена, само че всичко е в начален стадий ", повдигна завесата пред водещата Гала Деси Банова. И описа за какво съвсем като новия си обичан е поставила завършек на съпружеските си връзки с таткото на дъщеричката си Йоана.

"Повече от година и половина съм разграничена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прелестната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се в резултат на разнообразни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато като че ли съществува вирус, който удря фамилиите и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за сътрудниците да поемат по собствен път. Не желая да бъда разбрана неправилно, само че може би по този начин е по-добре и за самите деца. Ще продължа да почитам Ивайло и фамилията му. Заедно ще вземаме всички значими решения. Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но неотдавна срещнах прелестен човек. Много съм щастлива, доста съм влюбена, само че още всичко е в начален стадий ", изповяда се пред Гала 37-годишната хубавица.

Но пропусна да признае, че първия път когато била на сантиметри от Росен Плевнелиев, е надалеч по-рано от предишните два месеца, когато почнал романсът им. Преди години красивата Банова взела изявление персонално от президента благодарение на китайски оператор. Просто двамата били дружно на събитие в Китай и Деси трябвало да интервюира президента.

Миналата седмица влюбените пък бяха дружно в Лондон, където Плевнелиев взе участие в интернационална конференция, като не криеха, че са повече от положителни познати, написа "България Днес ". Че не крият връзките си на влюбена двойка, споделя и русата хубавица. След като се разделила със брачна половинка си Ивайло, Деси видяла в лицето на прясно разведения Росен Плевнелиев бъдещото си благополучие. Бившият държавен глава също призна, че към този момент не е със брачната половинка си Юлияна и е в развой на бракоразвод, само че от решенията на съда стана ясно, че той е разведен още от началото на тази година. С Деси обаче затоплил връзки в края на лятото.

Всичко почнало с диалог на четири очи, който станал по-приятелски от нормалното, признава свенливо Деси. А по-късно последвал и есемес. После - покана за среща. А по-късно за втора и трета, сияе хубавицата. Двамата с Плевнелиев са съвсем неразделни, като връзката им е притежание на съседи, другари, даже на магазинерките, защото влюбените пазарят постоянно дружно и не се и крият. Но Деси признава, че не е афиширала връзките си с експрезидента, защото връзката им е в начален стадий.

Преди брачна половинка си красивата Деси бе в интимни връзки и с футболиста Димитър Бербатов, за които също първа описа в телевизионния ефир. Самият Плевнелиев пък отсече, че никога "не желая да участвам в булевардните летописи ". А пред "България Днес " някогашната му брачна половинка Юлияна отхвърли всевъзможен коментар за развода си с президента и аргументите двамата да са към този момент единствено родители на синовете им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР