Наскоро румънската компания Retargeting Biz, която вече оперира на 4

...
Наскоро румънската компания Retargeting Biz, която вече оперира на 4
Коментари Харесай

Дигиталното приложение Retargeting Biz революционизира пазара за електронна търговия с нова автоматизирана маркетингова платформа All in one

Наскоро румънската компания Retargeting Biz, която към този момент оперира на 4 европейски пазара (Румъния, Унгария, Гърция и България), публично пуска нова автоматизирана маркетингова платформа " All in one ", налична за локални и световни онлайн магазини и техните клиенти.

С инвестиция в размер над 3 милиона евро и свръхмодерни технологии, новата платформа на Retargeting Biz революционизира е-комерс бранша, поставяйки онлайн магазините на топ равнище, като в същото време оферират неповторимо преживяване на своите клиенти.

С Retargeting Biz онлайн магазините получават 100% автоматизирани реклами, до 15% по-добра Честота на конверсии (CVR), до 20% по-добра Средна стойност на поръчка (AOV) и време, прекарано на уеб страницата и до 100% по-високи продажби.

" Новият артикул към този момент е наличен и отзивите, получени от някои съществуващи клиенти, мигрирани към новата технология, са УАУ! Лесна за потребление, автоматизирана и задвижвана с AI, новата платформа включва изобретателни графични дизайни и автоматизирано генерирано наличие и два чисто нови маркетингови канала. Казано с елементарни думи, това е необикновено прекарване както за търговците на електронна търговия, по този начин и за техните клиенти.
 Снимка 546550
В допълнение на усъвършенстваните съществуващи функционалности, са добавени две чисто нови: персонализирани рекомендации (Recommendation Engine) и динамични бюлетини (Newsletter), които са доста сложни и високоефективни за увеличение на Процента на преработка (CVR) и Средната скорост на поръчките (AOV), като в същото време усъвършенстват потребителското преживяване ", твърди Алина Митрика, търговски шеф на Retargeting Biz.

В резултат на това онлайн магазините, без значение от техния размер и сфера на активност, имат чисто нова, автоматизирана, лесна за приложимост и високоефективна маркетингова платформа, която сплотява всички настоящи маркетингови канали, от автоматизирани Гугъл, Фейсбук и Instagram реклами до push известия, изскачащи прозорци, SMS, динамични бюлетини и рекомендации с персонализирано наличие. Платформата може да бъде налична и от мобилното приложение на Retargeting Biz, в този момент към този момент и за iOS и Android.

Ключовите преимущества за онлайн магазините, които ползват решението Retargeting Biz, са тясно свързани с автоматизацията и персонализирането на маркетинговите акции, централизираното ръководство на маркетинговите канали, бързо и просто посредством единна платформа, както и усъвършенстването на ресурсите. От една страна, човешките запаси се усъвършенстват заради по-малкото време, отделено за основаване и ръководство на маркетингови кампании; нужни са по-малко графичен дизайн и наличие. От друга страна, финансовите запаси се привеждат в цялостен капацитет, защото рекламите са автоматизирани и потреблението на персонализирано наличие усъвършенства % на преработка, % на задържане и междинната стойност на поръчката. Освен това персонализираното наличие дава на посетителите на уеб страницата и клиентите по-полезно и красиво потребителско преживяване.

Оборотът на компанията наближи 10 милиона леи през 2020 година, което значи 58% нарастване спрямо 2019 година Ръстът се дължи частично на световното разширение на електронната търговия, само че също по този начин и на възходящата информираност за марката Retargeting Biz и отличните резултати, регистрирани от клиентите.

В момента екипът от специалисти на Retargeting Biz се състои от над 50 души, от които 35 са в Румъния и над 15 работят от разнообразни страни по света.
 Снимка 546551
" Тъй като приказваме за комплицирана платформа, целият развой на разработка лиши две години и половина, през които няколко екипа, както вътрешни, по този начин и външни, работеха за построяването ѝ. Нашият екип от Румъния я създаде, само че получи и поддръжката на нашите интернационалните сътрудници. Те способстваха доста във връзка с противоположна връзка и тестване на функционалностите на платформата. Средно 15 разработчици работеха по едно и също време по плана, без да се загатват всички, отговарящи за бизнес анализите, тестването, дизайна, UX / UI, ръководството на плана и наличието ", прибавя Рареш Банеску. Ако онлайн магазините не разполагат с задоволително време, човешки запаси и не разчитат на маркетингови организации, посредством избора на услугата Premium Account Management те ще разполагат с цялостен екип от експерти, които ще се оправят с цялата им маркетингова тактика, внедряване и наблюдаване.

Приложението към този момент е налично за множеството платформи за електронна търговия. В резултат на това онлайн магазините могат да създадат летящ старт единствено с няколко клика. За персонализирани уеб страници или платформи екипите за техническо обслужване и поддръжка на клиенти на Retargeting Biz дават помощ при интеграцията.

Веднъж щом онлайн магазин интегрира решението Retargeting Biz, резултатите стартират да си личат на практика незабавно за съвсем всички акции. За тези, които работят посредством машинно образование, е нужен по-дълъг интервал на събиране на данни. Системата непрестанно ще се усъвършенства през този интервал, до момента в който се реализиран най-хубави резултати.
 Снимка 546552
Основните цели на компанията тази година са увеличението на броя на локалните и интернационалните онлайн магазини, които употребяват платформата Retargeting Biz, консолидирането на нейната позиция на румънския, унгарския, гръцкия и българския пазар, както и разширението в други европейски страни.

" Нашата съществена цел е да предоставим на онлайн магазините достъп до най-напредналите технологии, с цел да улесним работата им и да им помогнем да порастват естествено и прогресивно. Най-добрата ни гласност идва от рекомендациите на нашите клиенти и ние сме уверени, че резултатът няма да спре да се появява. Първо и най-важно, ние се стремим да затвърдим позицията си на всичките 4 пазара, на които присъстваме, както във връзка с физическия офис, по този начин и на локалните екипи. Освен това се стремим да се разширяваме на нови задгранични пазари ", декларира Рареш Банеску, основен изпълнителен шеф и създател на Retargeting Biz.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР