Наскоро няколко световно признати диетолога определиха времето, в което живеем,

...
Наскоро няколко световно признати диетолога определиха времето, в което живеем,
Коментари Харесай

Седмична диета за разделно хранене

Наскоро няколко международно приети диетолога дефинираха времето, в което живеем, като века на разделното хранене. Това е заради все по-прецизното създаване на системата на този хранителен режим, който натъртва на сбора от хранителни субстанции, разграничени на няколко ясно дефинирани групи.

Този тип хранене и диетите, съобразени с хранителния режим, дават съвсем чудодейни резултати в битката с непотребни килограми. Те ни подсигуряват бързо освобождение от мазнините, елементарно за съблюдаване и подготвяне на ден меню, щадящо организма и предпазващо ни от неприятния йо-йо резултат. Ето и една потвърдено ефикасна диета с разделно хранене:

Тя е със седемдневна дълготрайност. Може да се употребява, колкото постоянно желаете, като паузата сред провежданията би трябвало да е най-малко два дни. Режимът, с изключение на от непотребните килограми, почиства и организма от токсините и оказва помощ да се чувствате доста по-добре. За седмица от тази диета се смъкват сред 5 и 8 кг.

Ден първи

През първия ден хапвайте всевъзможни плодове, които ви попаднат пред очите. Забранени са единствено бананите. За обяд и вечеря хапнете зеленчукова чорба.

Ден втори

Това е денят на зеленчуците. Хапвайте, до момента в който се почувствате сити. Зеленчуците могат да са пресни, готвени или консервирани. Единствените противопоказни са бобът и царевицата. За обяд хапнете още веднъж зеленчукова чорба, а за вечеря яжте [печени картофи с масло].

 Диета

Ден трети

В този ден на диетата са позволени всевъзможни плодове и зеленчуци. Ако сте спазвали точните указания, към този момент би трябвало да сте изгубили най-малко два кг.

Ден четвърти

За закуска хапнете банани с обезмаслено мляко. На обяд и вечеря още веднъж идва ред на зеленчуковата чорба. За десерт след всяко ястие хапвайте най-малко по един банан.

Ден пети

Най-накрая идва ред на месото. Хапнете този ден телешко с домати. Количеството не би трябвало да надвишава 300 грама и пет домата. Хапнете един път чорба, в което време на деня пожелаете.

Ден шести

Телешко и зеленчуци. Яжте толкоз телешко и зеленчуци, колкото желаете. Можете да изядете през днешния ден 2-3 пържолки, в случай че желаете с пресни зеленчуци. Но без печени картофи. Яжте най-малко един път чорба.

Ден седми

В последния ден от диетата хапнете кафяв ориз, зеленчуци и пийте плодов сок. Супата би трябвало да участва в менюто ви на обяд и на вечеря.

Не забравяйте по време на този хранителен режим да пиете най-малко по 2.5 литра вода дневно. В края на 7-мия ден, в случай че сте спазвали тази диета, би трябвало да сте свалили 4.5 кг - 8.5 кг. Ако сте свалили повече от това, си дайте най-малко 2 дни отмора, преди да я започнете отново.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР