Наскоро холивудският ас навърши достолепните 60 години, а все още

...
Наскоро холивудският ас навърши достолепните 60 години, а все още
Коментари Харесай

Каква е тайната за младостта на Брад Пит?

Наскоро холивудският ас навърши достолепните 60 години, а към момента пази чара си на младежа, който при започване на кариерата си беше цялостен разбивач на женските сърца. На какво се дължи безконечната младост на артиста – се питат почитатели и последователки. Още повече, че след Анджелина Джоли позастаряващият красавец забърса младо и красиво гадже в лицето на 30-годишната Инес де Рамон. Според вестник „ Сън “ тайната може да разкрие не какъв да е, а съветският президент Путин.

Според източник на изданието Пит и стопанинът на Кремъл Путин употребяват услугите на един и същи експерт по пластични интервенции от много години. Самоличността на доктора се пази в строга загадка. Предполага се, че експертът живее в Швейцария и се грижи за външния тип на редица ВИП клиенти. Според изданието услугите на доктора употребил и различен холивудски ас – Том Круз.

Според изданието Брад Пит си заплаща сред 150 и 300 хиляди $ за един сеанс при швейцарския експерт. За разлика от съветския президент Брад му идвал на крайници в Швейцария. За да обгрижва съветския водач експертът пътувал до леговището му в Урал един път на 3 месеца.

Е, почитатели и последователки на Брад Пит, към този момент знаете тайната за младостта му и сами можете да оцените дали холивудският ас остарява с достолепие.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР