Наскоро Джулия Робъртс се пошегува, че събирането ѝ с Джордж

...
Наскоро Джулия Робъртс се пошегува, че събирането ѝ с Джордж
Коментари Харесай

Първи трейлър на Билет до рая с Джордж Клуни и Джулия Робъртс

Наскоро Джулия Робъртс се пошегува, че събирането ѝ с Джордж Клуни в идния им филм " евентуално ще бъде извънредно ". " Защото има прекомерно огромен капацитет да бъде ужасно ", прибавя по-късно по-сериозно актрисата. Вече сами може да преценим къде е по-скоро истината. Първият филмов откъс на сантименталната комедия " Билет до парадайса " е към този момент факт.

Във кино лентата положителните ни познайници Клуни и Робъртс се завръщат, с цел да си партнират (като разведена двойка). И до момента сме ги гледали дружно на огромен екран - в два кино лентата от трилогията " Бандата на Оушън " и " Пулсът на парите " (2016 г.).

Този път функциите им в " Билет до парадайса " ще са на разведени съпрузи. Те обаче се съюзяват и отпътуват за Бали, с цел да спрат щерка си (Кейтлин Девър) да се омъжи прекомерно скоро - неточност, която самите те са създали преди години.

В филмовия откъс виждаме двамата някогашни да спорят между тях през зъби. Когато схващат, че ще се наложи да седят един до различен по време на полета до Бали, героинята на Робъртс моли да бъде преместена, тъй като са били женени.
 Снимка 579474
 

На репликата ѝ героят на Клуни пък отвръща: " Най-ужасните 19 години от живота ми ", а някогашната му го поправя: " Бяхме женени единствено за пет. "

Това, което ги кара да стартират да се търпят още веднъж, е щерка им. И двамата не утвърждават решението ѝ да се омъжи за мъж, който таман е срещнала и да зареже кариерата си.

Освен всички сантиментални и комични детайли, които филмът дава обещание (все отново това допуска и жанрът му), феновете ще се забавляват и радват на красиви плажни гледки, на сцена, в която Клуни го ухапва делфин, а дружно с Робъртс играят игра с алкохол. А последното включва и пияните му танцови придвижвания.

Изглежда като че ли може да чакаме в " Билет до парадайса " и двамата да ни скъсат от смях. За да разберем дали в действителност ще е по този начин, ни остава да изчакаме до есента, за когато е планувана премиерата в кината у нас, като точна дата към момента няма.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР