Наскоро бяха разсекретени нови документи на ЦРУ в Съединените щати

...
Наскоро бяха разсекретени нови документи на ЦРУ в Съединените щати
Коментари Харесай

Убийството на Кенеди и НЛО. Разсекретиха документи на ЦРУ

Наскоро бяха разкрити нови документи на Централно разузнавателно управление на САЩ в Съединените щати по отношение на следствието на убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди през 1963 г. Според тези документи трима американци, пътували през Съветския съюз през 1955 година, са станали очевидци на появяването на два неидентифицирани летящи обекта с формата на дискове.

Националната администрация за архиви и досиета на Съединени американски щати разгласява повече от 1100 класифицирани преди този момент документа на Централно разузнавателно управление на САЩ, свързани с следствието на убийството на Джон Ф. Кенеди. Сред тези документи е открита депеша, изпратена до Съединените щати през 1955 година, в която се споделя, че трима американски наблюдаващи са видели по едно и също време два НЛО в Съюз на съветските социалистически републики, написа Daily Mail.

Сред тримата американци бил сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, за който се твърди, че е наблюдавал Лий Харви Осуалд, приетия палач на Кенеди. Другите двама са американски сенатор, който по-късно се включи в следствието на убийството на президента на Съединени американски щати, и американски боен офицер. Не е известно какво са правили в Съюз на съветските социалистически републики на 5 октомври 1955 година, само че се знае, че до момента в който са пътували с трен, са станали очевидци на доста извънредно събитие.

Според депеша, изпратена от тези трима американци до Съединени американски щати още от Прага, Чехия, те са видели два кръгли необикновени самолета, сходни на летяща паница, да изхвърчат съвсем отвесно близо до влака.
 НЛО Трима американци, които пътуват през Съветския съюз през 1955 година, стават очевидци на появяването на два неидентифицирани летящи обекта с формата на дискове. Снимка: Express
Според очевидци и двете НЛО се издигнаха относително постепенно на височина от към 2 км, след което бързо набрали скорост, доста бързо прелетели хоризонтално над влака и скоро изчезнали.

В същото време в документа се споделя, че и двата незнайни летящи диска се въртели бързо и в това време изпускали нещо сходно на искри и пламъци. Американците показаха обстоятелството, че руските влакови служащи са били доста разчувствани и са затворили всички пердета на прозорците.

В разкритите документи се споделя, че американските наблюдаващи са твърдо уверени, че този вид самолети не са им познати и че това несъмнено са непознати дискови самолети.

Също по този начин стана известно, че информация за това събитие е попаднала в някои американски медии през 1955 година, само че участниците в събитието са отказали да го разясняват заради обстоятелството, че „ съответните организации “ не са сметнали за подходящо да създадат този въпрос обществено притежание.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР