Наско Сираков атакува остро Лудогорец. Мажоритарният собственик на Левски смята,

...
Наско Сираков атакува остро Лудогорец. Мажоритарният собственик на Левски смята,
Коментари Харесай

Сираков атакува Лудогорец

Наско Сираков нападна остро Лудогорец. Мажоритарният притежател на Левски счита, че " орлите " са подкрепян тим, на който всяка шампионска купа е подпечатана.
" Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по избран метод на избрани тимове. Да, Лудогорец е един от тях. Абсолютно ", разгласи пред подкаста " Неформално " Сираков.
" На Левски бяха откраднати прекомерно доста точки посредством съдийството. По никакъв метод не сме съгласни, че Виктор Кашай е основният провинен. Огромната виновност е в самите съдии, които са безусловно обвързани, подвластни и една част от тях - безусловно корумпирани. Боби може да промени доста неща, в случай че желае. Той съобщи преди година, че желае да направи промени, но не ги виждаме ", добави Сираков.
" Всичко стартира да се трансформира към по-добро, когато съумях да върна Мъри Стоилов. В спортно-технически аспект Левски израсна, което на мен ми дава успокоение и убеденост, че вървим по верния път ", сигурен е клубният началник.
" Личностна офанзива към Михайлов от Левски няма да пристигна в никакъв случай. Атакуваме системата и метода, по който се работи в българския футбол. Боби има виновност, че позволява хората под него да си развяват коня и да вършат каквото си желаят. Визирам най-много Съдийската комисия, тъй като всяка седмица се случва Баташкото кръвопролитие за избрани тимове и съвсем всяка седмица - за Левски.
Ако Васил Божков бе до момента притежател на Левски, сигурно най-малко задълженията към Национална агенция за приходите щяха да бъдат изплатени. Единствено по негово време бяха погасявани тези задължения.
Нашите почитатели нямат нищо общо с другите, това е истината. Начинът, по който показват любовта си към клуба, е невиждан. Няма аналог в българската история ", заключи Сираков.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР