Наско Колев е всичко, което неговите колеги не са и

...
Наско Колев е всичко, което неговите колеги не са и
Коментари Харесай

Може и на черно, може и на чалга: Лидия проваля Наско Колев?

Наско Колев е всичко, което неговите сътрудници не са и не могат да бъдат. Млад, готин, разкрепостен и върви с една от най-яките мацки в поп-фолка. Криско може и да работи с много певици от жанра, да прави най-вече чалга към този момент, да има красива жена, само че не може да спре времето.

Виж още: " Красива съм, имам четири пластични интервенции ": Ани Илиева от Благоевград мечтае за първокласен живот 

Наско обаче е още доста млад и супер оборотен, а участията му гърмят. Опашки от стотици загорели студентки, само че и по-големи девойки, които желаят да се допрян до плочките на Наско. Е, те са непокътната територия за Лидия, само че пък това не стопира по-напористите гърли да рапират дружно с любимеца си.

В TikTok се появи видео от присъединяване на Наско, на което обаче той не пее своя ария, а подлудява публиката с... чалга.

Виж още: Луксозен рожден ден: Ето по какъв начин Рич Бич отпразнува своя 24-ти рожден ден

Докато едни са на супер вълна, то други подлагат на критика, че Лидия е повлияла внезапно на музикалния усет на гаджето си. Нека обаче напомним на злобарите, че Лидия започва кариерата си с поп музика, а чалгата пристигна по-късно. Често надарени реализатори минават към поп-фолк жанра, с цел да имат повече работа. Е, Наско няма да сменя музикалните среди, само че пък признаваме, че му отива да вайбва на чалга.

Изображение: https://www.instagram.com/atanaskolev_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР