Насилник и убиец на дете от Охайо бе екзекутиран. Преди

...
Насилник и убиец на дете от Охайо бе екзекутиран. Преди
Коментари Харесай

Изверг, изнасилил и убил малко момиче, плака и се моли преди екзекуцията си

Насилник и палач на дете от Охайо бе екзекутиран. Преди гибелта си Роналд Филипс със сълзи на очи молил амнистия от фамилията на тригодишната си жертва и обезверено се молил, оповестяват американските издания. Екзекуцията на килъра била следена от сестрата и лелята на умъртвеното малко момиченце. Според думите на Филипс, той надълбоко се разкайвал, че двете родственици на жертвата са живяли толкоз години със знанието за ужасната постъпка, която е направил. През 1993 година той изнасилил и умъртвил по доста нечовечен метод като удрял неведнъж, влачил и даже блъскал в стената тригодишната щерка на своята другарка Шейла Мари Еванс и получил за това смъртна присъда.



" Шейла Мари не заслужаваше това, което направих с нея. Аз зная, че тя към този момент не страда и в този момент е при Господ ", съобщи Роналд Филипс часове преди осъществяването на смъртната присъда.

Роднините на умрялата и до момента не могат да простят на насилника това, че е умъртвил дребното момиченце. Преди да почине, той плакал и се молил. Престъпникът починал 10 минути откакто го проболи с три смъртоносни инжекции. Умирайки, обаче, той не изразявал никакви признаци на тъга.



Желанието на Филипс за последна вечеря било огромна пица с гъби, сирене и чушки, двулитрова бутилка пепси и чийзкейк. Съобщава се, че той не е съумял да изяде по-голямата част от храната и я е върнал.

Филипс изиска опрощение поради това, че е бил едвам 19-годишен по време на закононарушението си, само че изгуби на последна инстанция в съда.



Екзекуцията на Филипс бе първата, откогато в Охайо започнаха разногласията по отношение на медикаментите, убиващи наказаните на гибел. Възможно е неговата гибел да е началото на доста други изтезания, които са планувани да бъдат изпълнени до 2020 года.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР