Нашият град се нуждае от истински стопанин, който да се

...
Нашият град се нуждае от истински стопанин, който да се
Коментари Харесай

Димитрина Хаджиева – Недина представи визията си за развитието на Сандански

  • „ Нашият град се нуждае от същински собственик, който да се погрижи за общия ни дом! От водач с ясна визия, чиста обич и проект! “, безапелационна е претендентът за кмет

Пред цялостна зала претендентът за кмет Димитрина Хаджиева – Недина показа своята стратегия „ С грижа за Сандански “ и екипа си от претенденти за общински съветници.

Специални посетители на събитието бяха народните представители Росица Пандова и Георги Ганев, претендентът за кмет на община Благоевград Методи Байкушев, претендентът за кмет на община Петрич Кирил Танушев, претендентът за кмет на община Разлог Велина Кулина, претендентът за кмет на община Банско и регионален координатор на Политическа партия Марио Граченов.

Стотици жители на Сандански почетоха представянето и показаха поддръжката си към госпожа Хаджиева и управническите цели, които тя и екипът й са заложили в програмата си.

„ В центъра на програмата ни за развиване на община Сандански е грижата за хората и техния метод на живот. “, сподели претендентът за кмет и сегашен народен представител Димитрина Хаджиева – Недина. „ Нашата идея е да превърнем Сандански в още по-зелен, по-чист, по-красив и по-удобен за жителите си град.

Сандански ще стане град, в който всеки може да води деен живот, да има благоприятни условия за развиване и почтени приходи. Ще създадем Сандански град, в който хората желаят да останат, в това число и младежите да могат да развият и осъществят капацитета си.

Сандански ще бъде община, предлагаща транспарантно ръководство, условия за стопански напредък, почтени приходи, обществено и просветително развиване на всички общности, като се употребява капацитетът на естествените запаси и богатото културно – историческо завещание на Сандански, Мелник и цялата община. “, начерта главните цели тя.

„ Ние виждаме Сандански като град на здравето, културата, сцена за локални, национални и европейски културни събития. За постигането на задачите и целите на програмата, общинската администрация следва да е ефикасна, работеща, добре проведена и некорумпирана. “, безкомпромисна е госпожа Хаджиева.

Димитрина Хаджиева – Недина и претендентите за общински съветници от коалиция ПП-ДБ са под номер 66 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР