Нашето оттегляне на доверието към това правителство е фактически заради

...
Нашето оттегляне на доверието към това правителство е фактически заради
Коментари Харесай

Гореща свада в парламента! Тошко скочи на Петков: Това е истината! Не ми сочи с пръстенце!

„ Нашето отдръпване на доверието към това държавно управление е в действителност поради двама индивида – Кирил Петков и Асен Василев. Петков еднолично работеше от самото начало с ятото си от съветнички против националния интерес на България за Република Северна Македония (РСМ).

Ще ви дам два образеца, на които съм участвал.

Единият е както той ми съобщи, че би трябвало да измислим нещо за езика, тъй като македонците го желаят.

Другото е по какъв начин на срещата с Урсула фон дер Лайен той говореше за българско малцинство и се наложи да го прекъсна “, това съобщи ръководителят на ПГ на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание (НС) по време на дебатите за вота на съмнение против кабинета „ Петков “.

Веднага след изявлението му думата взе министър-председателят.

„ Като се прави реторика, която е надали не функционалност на нашето държавно управление, е надали не грозна неистина. Нека си приказваме истината – това с Македония го чухме 1800 пъти. Това дори няма да го приказвам. 100 пъти казахме, че това ще се реши в Народното събрание, само че тези хора се упражняват на една дъвка “, отвърна му Петков.

Думата за процедура взе Тошко Йорданов.

„ Напомнете на премиера, че е хубаво да слуша. Това, което сподели той сега сподели е неистина, тъй като има признати правила, тъй като там нещата, които са признати, не са по този начин както са. Така, че това са неистини. Оня, който цитирате излъга, излъга…

И да ми сочиш с пръстенце и да не ми сочиш, то това е истината “, сподели Йорданов, гледайки към Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР