Нашето опасение е България да не стане страна в тази

...
Нашето опасение е България да не стане страна в тази
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Службите да вземат мерки по отношение на замесването на България при взрива на Кримския мост

" Нашето безпокойство е България да не стане страна в тази война, един тип директен участник. Службите би трябвало да открият дали камионът е минал през България или е тръгнал от тук. Трябва да има реакция, тъй като при подобен проблем и замесването на името на България в него, нашите служби би трябвало да вземат ограничения. “ Това съобщи определеният за депутат от Българска социалистическа партия Иван Ченчев по отношение на позицията на левицата за българската диря при гърмежа на Кримския мост, оповестяват от пресцентъра на Българската социалистическа партия.

В ефира на NovaNews социалистът удостовери поредната позиция на Българска социалистическа партия, че не желаят и ще работят България да не дава оръжия на Украйна. " Не може да въоръжаваш една страна в спор и да чакаш мир. Ние желаеме мир, разговор и договаряния. Пряк участник във война значи нарушение на националния интерес на страната. В момента нямаме потребност от това, имаме потребност да си преведем страната през рецесията “, счита той.

" Хората би трябвало да гледат и да проучват сами за себе си кой какво им дава обещание “, съобщи Ченчев и изясни по какъв начин ГЕРБ преди акцията са били едни, по време на акцията други, а в този момент - трети. " Аз не мога да си показва да изпаднеш до такова положение на беззащитност и изолираност. След като си спечелил едни избори, а преди този момент самичък си ги провокирал и най-после от беззащитност изкарваш някаква контактна група “, разяснява той.

По тематиката със закупуването на самолети Ченчев съобщи: " Въпросът е в разноските, които би трябвало да се създадат. Това са милиарди левове - 2 милиарда са за F-16, ние първите още ги нямаме, би трябвало да поръчваме втори. “Грипените “ също са милиардни разноски. Това ли е належащо на България сега? “, попита социалистът и посочи, че тези пари би трябвало да отидат за друго, България би трябвало да е съответна на проблемите на българските жители.

По мнението на Иван Ченчев е обикновено, когато излизаш от ръководство, да понасяш вреди, а левицата релативно е запазила резултатите си на изборите. Като част от аргументите за по-ниския резултат той уточни появяването на многото нови

партии и планове. " Някои се направиха на по-леви, в сравнение с са. “Възраждане “ поддържаха в Народното събрание ратификацията на F-16. Стефан Янев, който споделя, че е отворен към всички. Има си и неточности, които сме правили в Българска социалистическа партия, като това, че в ръководството допуснахме да не знаем какво се случва в другите министерства “, разяснява той.

Иван Ченчев изясни, че оставката на Нинова се желае към този момент 5 години от едни и същи хора. " Опитваха се да събират подписи, да вършат Национални препоръки - всичкото това е рушене от вътрешната страна, което не е спряло. Даже на последния Народно събрание имахме ослепителен представител на вътрешната съпротива, който съобщи, че в тази акция не е работил за Българска социалистическа партия. След като не са работили, те са съдействали за този резултат “, сподели още той във връзка с вътрешната съпротива в партията.

Във връзка с намесването на прокуратурата във вътрешните решения на Българска социалистическа партия Ченчев изясни, че партията си има вътрешноконтролна комисия, която преценя със съответните претекстове. " Функционирането на партията си е работа на партията “, съобщи той и даде образец с формалното унищожаване на трима министри по време на кабинета “Борисов-3 “, поради подозрения за връзки с Движение за права и свободи. " Това мина и отпътува бързичко. Това си е тяхна работа “, акцентира социалистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР