Нашата страна има достатъчно сили, за да се справи с

...
Нашата страна има достатъчно сили, за да се справи с
Коментари Харесай

Медведев загуби контрол! Много тежки думи към света

Нашата страна има задоволително сили, с цел да се оправи с всичките си озверели врагове, това сподели заместник-председателят на съветския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, предаде  РИА Новости.

" Ние ще продължим да се борим за нов международен ред, който ще бъде от изгода на Руската федерация и нейните жители. В този свят няма да има място за отявлени нацисти, фалшификации на историята и геноцид ", добави някогашният президент.

" Моралът и историческата истина е на наша страна ", уточни още той.

" Наглата русофобия на Запада, най-вероятно в никакъв случай няма да стигне дъното. Експанзията на НАТО към нашите граници, икономическата и осведомителна война, стартирана против Руската федерация на всички фронтове, безкрайните закани и закани против страната ни и безогледното гонене на нашите съграждани в чужбина са аргументите за крайното изостряне на напрежението в света, от което страдат всички ", съобщи още Медвевев.

" На Запад не харесаха обстоятелството, че Русия е мощна и отстоява своите ползи в интернационален проект и насъскаха целия си информативен запас против нас. Те желаят да ни превъзпитат по англосаксонски модел, да ни създадат слаби и покорни, а още по-добре да разпарчетосат нашата страна ", съобщи още той.

" Тази злоба към нас бе подклаждана от Съединени американски щати и техните спътници в продължение на 30 години. От начално тя бе маскирана с лицемерни усмивки на политици и дипломати, които говореха едно, само че правеха друго. Сега обаче тези хора си демонстрираха същинското си лице ", добави Медведев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР