Нашата нагласа е да покажем най-доброто лице на отбора и

...
Нашата нагласа е да покажем най-доброто лице на отбора и
Коментари Харесай

Младежкият футболен национал Християн Петров: Пределно мотивирани сме да покажем добро лице

Нашата настройка е да покажем най-хубавото лице на тима и да излезем за трите точки, както всеки един мач. Това сподели Християн Петров, който е част от младежкия ни народен тим по футбол.

Тимът ни воден от Александър Димитров се изправя през днешния ден против Полша в европейска подготовка. Поляците са водач в групата с 15 точки, българите са трети с 9.

" Много мощен тим, по-директен футбол играят в сравнение с преди. Търсим максимума в този мач, както всеки един мач, пък каквото стане. Нямаме шанс, само че се надяваме, когато би трябвало да ни покрие ", това сподели Александър Димитров пред камерата на Българска национална телевизия.

" Полша е добър тим, анализирахме ги, добър тим са, само че и ние имаме нашите шансове да измъкнем нещо от мача. Излизаме за победа и да излезем след мача с високо вдигнати глави ", разяснява бранителят на националния ни отбор.

" Свикнал съм да играя против положителни футболисти, готови сме, пределно стимулирани сме да покажем положително лице. В тези мачове се изграждаш като добър футболист ", сподели още Петров.

България е на третата позиция в групата. Тимът ни има две победи, три равенства и загуба от Германия.

" Доволни сме от мястото ни в групата. Изгубихме някои точки, които мислех, че можехме да спечелим ", изясни Християн Петров.

Автор Иво Бързаков



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР