Наша журналистка даде емоционално обяснение дали работи да руската пропаганта

...
Наша журналистка даде емоционално обяснение дали работи да руската пропаганта
Коментари Харесай

Наша журналистка се разбесня! Каза дали е Кремълска подлога

Наша журналистка даде прочувствено пояснение дали работи да съветската пропаганта у нас.

" Не съм Кремълска подлога и не работя за Руските служби ".
-->
Разбрах от Facebook преди няколко дни, когато стартира да се споделя името ми, мои данни, това което е оповестено на уеб страницата " Миротворец ". Първоначално помислих, че е смешка. Свикнала съм против мен да се изливат закани и отрицателни мнения от хора, коите не харесват какво пиша. Това описа журналистката Диляна Гайтанджиева в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ", слад като попадна в листата на списание " Миротворец "

" За този уебсайт знам от доста от дълго време. Сайтът „ Миротворец “ не е неизвестен. Негов основател и създател през 2015 година е служителят на Украинското министерство на вътрешните работи Антон Геращенко. В изявление за Ал Джазира той споделя в детайли по какъв начин и за какво е основан уеб сайтът. Украинците - публицистът Олес Бузина и законодателят Олег Калашников, бяха убити в украинската столица Киев през април 2015 година единствено дни откакто „ Миротворец “ разгласява персоналната им информация, в това число домашните адреси.

През май 2015 година, месец по-късно, „ Миротворец “ разгласява имената, имейлите и телефонните номера на повече от 4000 интернационалните публицисти, които са посетили Донбас. Техните данни са добити от украинските служби вследствие на хакерска офанзива въз основата данни с акредитации на задгранични публицисти в сепаратистките републики в Донбас. След убийствата им на уеб страницата " Миротворец " на фотографията им се появява надпис " премахнат ". В западните медии, където този уебсайт е добре прочут, този лист стана прочут като " лист за очистване ", изясни журналистката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР